Vízilabda

1.83-szoros pénzért nyeretjük a magyar válogatottat!

megosztom

Férfi vízilabda-válogatottunk kedd délelőtt Ausztrália ellen negyeddöntőzik a dél-koreai világbajnokságon

Ausztrália ellen negyeddöntőzik válogatottunk kedden. - Fotó: mvlsz.hu

Annak köszönhetően, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott három győzelemmel abszolválta a csoportkört a dél-koreai világbajnokságon, nem kellett nyolcaddöntőt játszania. Kedd délelőtt viszont már egy roppant fontos mérkőzés vár a mieinkre, ugyanis Ausztrália ellen ugranak medencébe, hogy kiharcolják az elődöntőbeli szereplést.

A mieink az elmúlt napokban kisebb pihenés mellett tornatermi és vízi edzéseken vettek részt, videóztak, továbbá a szintén szünnapos szerbekkel kétkapuztak. Az edzőmeccs jól sikerült, nagy iramú, intenzív, roppant kemény, de sportszerű összecsapás volt, mely kiválóan szolgálta a felkészülést a folytatásra.

A férfiválogatott vb-csapata
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC)*, Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
*sérült, nem biztos, hogy tud még játszani a vb-n
bet365

"Ausztrália masszív, komoly csapat, amelynek nem okoz gondot a nagytestű, fizikálisan erős csapatokkal játszani, számomra nem meglepő, hogy legyőzték Montenegrót. Nagyon komolyan kell venni őket. Egy hónapja Belgrádban, a Világliga Szuperdöntőjében döntetlent játszottunk velük, de mint tudjuk, mi más csapattal voltunk. Mint ahogy más csapattal győztük le őket tavaly a berlini Világkupán egyszer nehezen, egyszer könnyebben. Ilyen szempontból mi jobban ismerhetjük őket, viszont ők pedig régóta ugyanezzel a kerettel játszanak, nem véletlen a stabilitásuk. Szóval, százszázalékosa figyelni kell az elejétől a végéig" - mondta Märcz Tamás az mvlsz.hu-nak.

Az ausztrálok egyébként roppant kétarcúak, hiszen a csoportkörben a kazahokat könnyedén legyőzték, míg a horvátoktól simán, az amerikaiaktól pedig meglepetésre egy góllal kikaptak, majd ugye mindezt követően Montenegrót ötméteresekkel búcsúztatták.

Így véleményünk szerint egy kötelezően behúzandó találkozó előtt állunk, ahol ki kellene jönnie annak, hogy a mieink képviselnek magasabb játékerőt (még a sérült Varga Dénes nélkül is), avagy nem lenne meglepő, ha válogatottunk megcsinálná a bukmékerek által felállított hendikepet.

{"headTitle":"Magyarország - Ausztrália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-23 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -2,5","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom