Úszó-vb

Nincs nagyobb tuti Hosszú győzelménél, de mi nem rá fogadunk

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn négy számban osztanak érmeket az úszóknál a kvangdzsui vizes világbajnokságon.

Magyar érdekeltség két döntőben lesz, férfi 50 pillangón a nemrégiben honosított Szabó Szebasztiánért szoríthatunk, míg női 200 vegyesen Hosszú Katinkának szurkolhatunk. 

A zentai születésű Szabó a hatodik legjobb idővel jutott be a fináléban. Ennél a 23.09-nél tud jobbat, hiszen ezt úgy úszta meg, hogy nem jól jött ki a fal számára. Elmondása szerint csak ott benne maradhatott két tized. Ami az érmes esélyeket illetően nem túl jó, hír, hogy ha be is kacsint 23 másodperc alá, a 22 vége aligha lesz elegendő a dobogóhoz, miután rettentően erős a döntős mezőny.

Az arany legfőbb várományosa egyébként az a Caeleb Dressel, aki 100 pillén már világbajnoknak mondhatja magát, most pedig a legrövidebb távon is megkaparinthatja a legfényesebb medáliát. Dressel az elődöntőt világbajnoki csúccsal nyerte, szóval a formája nagyon rendben van. De 1.55-ért még így sem szívesen tennénk rá, hiszen sprint számról beszélünk és az összes komoly kihívója ott van a döntőben. 

Hosszú Katinka zsinórban negyedszer lehet a 200 vegyes világbajnoka. - Fotó: Facebook

Dresszellel ellentétben Hosszú Katinkának viszont nem nagyon van ellenfele. A háromszoros olimpiai bajnok magyar a selejtezőben és az elődöntőben is rommá verte a mezőnyt. A délelőtti úszásánál 2:07.02-vel csapott a célba, ami minden idők hetedik legjobb ideje 200 pillén, és nem mellesleg mindössze két századdal volt rosszabb annál az időnél, amivel a budapesti vb-n nyerni tudott. Katinka délután valamelyest gyengébbet úszott, de így is több, mint egy másodpercet osztott ki a mezőnynek. 

Szerettem volna 2:07 alatt úszni, éreztem, hogy bennem van.

 

 

 

 

"Azokat a 2:08-as időket, amiket év közben úsztam, mind-mind edzésből érkezve teljesítettem. Ez nekem már előre azt mutatta, hogy a könnyítésnél ezek bőven jobb idők lesznek. Erre a világbajnokságra úgy jöttem, hogy nézzük meg, hol tartunk egy évvel az olimpia előtt. Ilyen szempontból jó helyen vagyok, de azért érzem a vérszagot ott a piros csík körül" - nyilatkozta Hosszú az M4 Sportnak. 

Valamit nagyon el kellene kalkulálnia a magyarnak, hogy ne húzza be az aranyat, ennek megfelelően az   csupán 1.05-ös oddsot ad a győzelmére.

Az ezüst legfőbb várományosa Sydney Pickrem, aki pályafutása első vb-érmét készül elhódítani ebben a számban. A kanadai lány Hosszútól nagyon kikapott, de egyrészről úgy tűnt valamennyit hagyott az úszásában, másrészről így is a második legjobb idővel jutott be a döntőbe. Meglepő lenne, ha lecsúszna a dobogóról. 

Pickrem mellett férfi 100 mellen James Wilbynek szavazunk még bizalmat. Természetesen nem a győzelemre, hiszen Adam Peaty ismét őrült tempóban közlekedik és világcsúccsal jutott döntőbe. Az ezüstért viszont jó kis csata várható, melynek egyik legfőbb várományosa Peaty honfitársa, Wilby. A brit meggyőzően úszott az elődöntőben és ennél még jobbat is tud, így behúzzuk a dobogóra. 

{"headTitle":"Úszó-vb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Férfi 100m mell: James Wilby top 3","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Női 200 pillangó: Sydney Pickrem top 3","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. július 21., Vasárnap 17:48

  World Championships 2019 | Mens 50m Butterfly

  2019. július 22., Hétfő 13:00
  • Ország:Dél-Korea
  • Fogadás típusa:Győztes
  • Tipp:Caeleb Dressel
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.10
  • Eddig éri meg:1.8
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Úgy tűnik Dressel remekül hegyezte ki a formáját, így pedig egyértelműen a szám egyik favoritja. Az elődöntőt világbajnoki csúccsal nyerte, üzenve a riválisainak, hogy mire számíthatnak tőle. Az unibet dobta ki először az oddsokat és mindössze 1.75-ös adott az amerikaira, ami gyorsan 1.55-re esett. Ennyiért nem lenne benne value, a 2.10 viszont több, mint tetszetős. Nem szeretek az 50 méteres számokra fogadni, ráadásul tele sztárokkal a döntő, de Dressel formája adott, így pedig ennyiért bűn lenne kihagyni ezt a fogadást.

  • Eredmény:

   Dressel

  • kimenetel
   Nyereség
  • 6.60
megosztom