Bulvár

Márpedig a Föld lapos - 998-szoros oddsot érhet a bizonyítás!

  • varin
Címkék:
megosztom

Közel 1000-szeres oddsot ér egy Nobel-díj a laposföld-konteó bebizonyítására.

Fotó: Lifelong Literacy

Nemrég számoltam be róla itt a Hathárom oldalán, hogy az egyik neves bukméker visszautasította a fogadási lehetőséget arra, hogy a Föld lapos. Akkor Gerrard Gallacher szeretett volna tétet elhelyezni erre a kimenetelre, ugyanis a konteók alapján megbizonyosodott a manapság egyre népszerűbb tézisről, ám süket fülekre talált vágya. Neki is jó hírünk van, a    -en egy ehhez kapcsolódó piacra van már odds!

A Hathárom kínálatába nemrég felkerült, óriási piacokkal dolgozó bukmékernél hihetetlen mennyiségű opciónk van fogadni. Az élő BlackJack-partik mellett töménytelen mennyiségű E-sportra is tehetünk pénzt, míg a speciális piacokon a Canterbury érsekre, a KFC angliai kivonulására, a bitcoin, a font árfolyamára is szavazhatunk, mindemellett pedig hódolhatunk az olyan konspirációs teóriáknak, mint például a laposföld-elmélet.

A bukméker jelenleg 998-szoros szorzóra adja, hogy a decemberi Nobel-díjátadón valaki elismerést kap azért, mert bebizonyítja, hogy a bolygónk nem geoid alakú.

Érdemes tehát regisztrálni a 22betre, mert az ilyen komolytalan, de poénnak jó fogadások mellett hihetetlen, milyen speciális piacok vannak. Márpedig az ilyen piacokon akár előnyhöz is juthatunk az irodákkal szemben.

22bet
megosztom