Vízilabda

1.83-szoros tippünk van az olasz-magyarra!

megosztom

A világbajnokság negyeddöntőjében Olaszországgal találkozik női vízilabda-válogatottunk.

Az olaszok ellen negyeddöntőzik a magyar válogatott. - Fotó: MTI/mvlsz.hu

Az Új-Zéland elleni nyolcaddöntőt magabiztosan húzták be lányaink szombaton a 2019-es vízilabda világbajnokságon, így továbbjutottak. Azonban sokáig nem pihenhetnek, hiszen hétfőn jön is a következő feladat, ekkor ugranak medencébe az olaszok elleni negyeddöntőben.

"Nemhogy világbajnokságon, életemben először volt mérkőzésem tájfunban, de ugyanúgy lehoztuk, ahogyan tájfun nélkül tettük volna, realizáltuk a két csapat közötti különbséget. Azért nem volt könnyű mérkőzés, mert brusztos, harcos csapat, ráadásul ilyenkor mindig nehezebben ítélnek az erősebb csapat javára. Duplán meg kellett küzdeni az ítéletekért, azonban így lesz az olaszok ellen is. Az igazi értékmérő hétfőn következik. Mindenképpen, és egyértelműen jobb volt, mintha edzettünk volna két órát, úsztunk, lábtempóztunk és gyakorlunk egymás között, szóval hasznos volt" - értékelt a nyolcaddöntőt követően Bíró Attila az mvlsz.hu-nak.

A magyar női válogatott vb-csapata:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Honvéd/POLO SC)
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Rybanska Natasa (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros)
bet365

Az ellenfelünk tehát Olaszország lesz, amely válogatott megnyerte csoportját, így nem kellett nyolcaddöntőt játszania. Az olaszok Ausztráliát egy, Japánt kettő, míg Kínát nyolc góllal győzték le a csoportban. 

Legutóbb ellenük június végén, egy felkészülési meccsen (Budapesten a Diapolo Kupa keretén belül) játszottunk, akkor nüanszok döntöttek az olaszok javára, hiszen 8-7-re kaptunk ki. Azelőtt viszont kétszer is legyőztük őket 2019-ben, méghozzá mindkétszer tétmérkőzésen.

Az ugyanakkor tény, hogy ekkora téttel, mint a hétfő délelőtti ütközet, egyik mérkőzése sem bírt idén a feleknek, ami bizony igen komolyan rányomhatja bélyegét a mérkőzésre. Arról nem is beszélve, hogy az esélyesebbnek titulált olaszok "hidegen" ugranak medencébe, ugyanis négy napja nem játszottak mérkőzést.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve azt, hogy a felek közt egyébként nincs nagy különbség, egy brusztos, szenvedős meccsre számítunk, amelyen érdemes lehet az underba fektetni.

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 11:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 20,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom