NB I

Úgy tűnik, a fogadók szerint nem a Fradi lesz a bajnok

megosztom

A fogadók inkább a MOL Fehérvár szorzójában láttak értéket, így már a Vidi elsősége a valószínűbb.

Néhány hete számoltunk be róla, hogy kijöttek az NB I végső győztesének szorzói az     fogadóirodánál. Akkor ugyan nem emeltük ki külön, de szerintünk is irreálisan magas volt a Fehérvár szorzója a Ferencváros ellenében. Úgy tűnik, nem csak szerintünk!

A fogadók ugyanis a Vidi majdnem 3-szoros szorzóját egészen 1.80-ig verték le, míg a Fradi 1.50-ről már 2.20-at fizet. A többi csapat oddsában nem történt változás, továbbra is a Honvéd tűnik bronzérmesnek, a Loki pedig negyediknek.

A magyar labdarúgó-bajnokság augusztus 3-án, szombaton kezdődik, a címvédő Fradira pedig rögtön hazai rangadó vár, hiszen a bronzérmes Lokit fogadja a Groupama Arénában - ezt a mérkőzést egyébként későbbre halasztották. A Videoton kezdésként az újonc Kaposvárt fogadja, a két sztárcsapat pedig az október 26-ai fordulóban feszül egymásnak először.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Vidi","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budapest Honvéd","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Újpest","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paksi SE","odds":"71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"151","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"151","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom