NB I

Kezdésként a Fradival és a Fehérvárral lehet kaszálni!

  • Tomihmv
Címkék:
megosztom

Megvannak a szorzók az új NB I-es szezon első fordulójára, a tavalyi arany- és ezüstérmes győzelme tutinak tűnik.

A Fradi a Lokit, a Fehérvár a Kaposvárt fogadja az első fordulóban. - Fotó: molfehervar.hu

Már csak két hét és elstartol az NB I 2019-2020-as idénye, ami vélhetően jóval izgalmasabbra sikeredik, mint az előző szezon, amikor is a Ferencváros igen korán behúzta az aranyérmet, amivel 30-szoros magyar bajnokká vált.

Az új idényben az MTK és a Haladás nevével nem találkozhatunk, a két újonc a ZTE és a Kaposvár, amely csapatoknak igen csak fel kell kötniük azt a bizonyos alsóneműt, ha meg akarnak ragadni az első osztályban.

A zalaiak Mezőkövesden kezdenek, és a bukmékerek szerint, ha szoros meccsen is, de alulmaradnak, hiszen a borsodiak az esélyesebbek (1.80). A másik újoncra, a Kaposvárra jóval nehezebb feladat vár, hiszen a bajnokaspiráns Fehérvár otthonában indítja új szezonját, és természetesen jókora underdog. Amíg ugyanis a vendégekre 12-szeres, addig a hazaiakra mindössze 1.20-szoros oddson fogadhatunk.

A címvédő Ferencvárosra papíron rangadó vár, hiszen a tavalyi bronzérmes Debrecent fogadja. Ugyanakkor az eddigi nyári történések alapján meglepő volna, ha a zöldek beragadnának a rajton, ami szerintünk nem is valósul meg és 1.50-szeres pénzért érdemes lehet behúzni a Fradit.

bet365
Az FTC-re és a Fehérvárra kötésben 1.80-szoros oddson fogadhatunk. Ez a kombi pedig véleményünk szerint nem is megy el.

A nemzetközi kupában ugyancsak érdekelt Honvéd Diósgyőrbe utazik a nyitókörbe, ahol egy hajszállal esélyesebb (2.35), ám tudni kell, hogy az elmúlt években nem sok babér termett Miskolcon a fővárosiaknak.

Az Újpest hazai pályán kezd a Puskás Akadémiával és esélyesebbnek is számít (1.85), mint a felcsúti gárda, igaz, a felek eddigi nyolc budapesti meccse közül a lilák csak egyszer tudtak nyerni...

És végül, de nem utolsósorban megrendezésre kerül egy Kisvárda-Paks ütközet is, amely totál háromesélyesnek számít a bukmékerek szerint. A szabolcsiak kapusa körüli hercehurca, illetve Böde Dániel paksi visszatérése miatt talán a vendégekben (2.85) vagy nagyobb érték.

 

Szerinted mire érdemes fogadni a nyitófordulóban?

 

NB I. - 1 fordulójának szorzói
Mérkőzés 1 X 2
Mezőkövesd-ZTE 1.80 3.40 4.35
Újpest-Puskás Akadémia 1.85 3.40 4.10
FTC-Debrecen 1.50 3.95 6.25
Kisvárda-Paks 2.40 3.20 2.85
Fehérvár-Kaposvár 1.20 6.25 12.00
Diósgyőr-Honvéd 2.90 3.20 2.35
*magyar bukméker szorzói
megosztom