TipPics

Logibetes tippekkel tízszerezte pénzét fogadónk

Negan a Logibet legjobb tippmestereinek tippjeiből válogatta össze ínycsiklandó kombiját.

Fotó: Kurir

Kombizni ugyan nem mindig tanácsos, de ha az ember jó tippmesterek jó tippjeiből válogat, hosszútávon azért profitábilis is lehet. Így tett most a Logibet és a Hathárom egyik őskövülete, Negan is, aki egy ötös kombival tízszerezte meg pénzét úgy, hogy még csak nem is nyert minden tippje. Íme a TipPicsbe feltöltött szelvény története!

Negan szelvényén csupa 2 körüli szorzók voltak, amelyeket a Logibet legjobb tippmestereinek tippjeiből válogatott össze. MoneyMakertől teniszt, Tomihmv-től és varintól pedig focitippeket "vett kölcsön", és a profit még úgy is nagyon szép lett, hogy a Dudelange DNB-s tippje végül 1-szeres szorzóval íródott jóvá, hiszen a Fradi leendő ellenfelét, a Vallettát nem tudta legyőzni a luxemburgi gárda.

A négy sikeres és egy push tippnek köszönhetően Negan szelvénye 10,52-szeres szorzóval jött be. Izgalommentes kombiról persze nem volt szó, hiszen az AIK a félidőben még nulla lőtt góllal állt, a Red Star meccsén a 96. percben jött a győztes gól, míg a Dudelange szintén hátrányban volt.

Persze a győzelmet és a nyertes szelvényeket nem kell megmagyarázni, mi pedig duplán örülünk Negan sikerének, hiszen partneroldalunk, a Logibet tippjeivel jött a gyönyörű szelvény.

 

Ha te is csatlakoznál a Logibet rendszeréhez hasonló tippekért, havi 19.99€-ért megteheted!