Bulvár

Olcsón megúszta Sturridge, hogy magára fogadott

megosztom

A fogadási szabályok megsértése miatt hat hétre eltiltották Daniel Sturridge-ot, az FC Liverpool volt labdarúgóját. A büntetésből – amely mellé 75 ezer font bírság is jár – négy hetet felfüggesztettek.

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) közlése alapján a 29 éves támadó a vád szerint 11 esetben vétett a szabályok ellen, de a felkért független bizottság ezek közül kilencet megalapozatlannak talált. 

Sturridge – akinek júniusban lejárt a szerződése a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoolnál, s az együttműködést nem újították meg – július 31-én játszhat újra.

Az FA ugyanakkor jelezte: nem ért egyet a bizottság megállapításaival, hogy a legtöbb gyanús esetet megalapozatlannak ítélte, és fellebbez a döntés ellen.

„Örülök, hogy a 11 vádpont közül kilencet ejtettek, a bizottság pedig őszinte és hiteles tanúnak talált. Egy különösen nehéz napon történt, ami történt, nem igazán voltam önmagam” – írta közleményében Sturridge.

Ahogy arról beszámoltunk tavaly novemberben, a játékost azzal gyanúsították, hogy 2018 januárjában információkat szivárogtatott ki családtagjainak és közeli barátainak esetleges eligazolásáról, és ezeket az információkat felhasználták sportfogadások kötésekor. A támadó a hírek szerint a Sevillához igazolásáról számolt be ismerőseinek.

Az angol válogatott támadó tehát első körben olcsón megúszta ezt a sztorit, így ügynökével dolgozhat azon, hogy ősszel hol folytassa a pályafutását. Az Unibet szorzói alapján Sturridge legnagyobb eséllyel a Leicester Citynél köthet ki, majd a skót Rangers és a WHU következik a sorban. Tekintve, hogy a Liverpool nem hosszabbított a játékossal, miközben Divock Origi maradt, azt az opciót nyugodtan kivehetjük a pakliból.

 

>>Ha szeretnél átigazolásokra fogadni, regisztrálj az Unibetre! <<

 

unibet

 

megosztom