Tenisz

Erre fogadunk Balázs Attila negyeddöntős meccsén

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos az olasz Stefano Travagliával csap össze Umagban az elődöntőbe jutásért.

Balázs Atti mindkét meccsét vert helyzetből nyerte meg. - Fotó: Facebook

Az umagi salakpályás tenisztorna pénteki játéknapján a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek. Balázs Attila révén pedig továbbra is magyar játékosért szoríthatunk. A 30 éves budapesti két egészen zseniális fordítással jutott el a legjobb nyolcig, ahol a 105. helyen álló Stefano Travaglia lesz az ellenfele. 

Balázs az első körben hét meccslabdát hárítva jutott tovább, míg a második körben a top 60-as Filip Krajinovicsot úgy győzte le, hogy ellenfele szerválhatott a továbbjutásért.

Hihetetlen mélységekből jött vissza a magyar és tette mindezt úgy, hogy a két meccsén több, mint 5 órát töltött a pályán. Csütörtökön pihehőnapja volt, hiszen előtte a selejtezős meccseivel együtt zsinórban négy napon kellett pályára lépnie. 

Balázs így értékelte az eddigi napokat, illetve előre tekintett a Travaglia elleni meccsére:

Oddsok alapján csak egy hajszállal tartják esélytelenebbnek a magyart az olasznál. Travaglia ugyanis hiába pipálta ki eddig könnyedén a honfitársait, azért vele sem gyakran esik meg, hogy ATP-tornán negyeddöntőt játszhat. 

Balázshoz hasonlóan egyébként Travaglia is kiváló formát mutat az idei szezonban. A salakos Challengereken remek eredményeket ért el, illetve Melbourne-ben és Párizsban is sikerült felverekednie magát a főtáblára. 

Mindketten tehát jó formában vannak és tele önbizalommal játszanak. Ami mindenféleképpen az olasz mellett szól, hogy jóval kevesebb időt töltött a pályán, ugyanakkor az egy nap pihenő csodákra képes, szóval nagy hiba lenne leírni a magyar játékost.

Győztesre mi nem mernénk tippelni, a 22.5 játék felett viszont nem rossz választás. Közel állnak egymáshoz tudásban, a tét pedig elég komoly. Meglepő lenne, ha ezt a feladatot bármelyikük is könnyedén oldaná meg. 

{"headTitle":"Stefano Travaglia - Balázs Attila","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-19 17:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 22.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom