Sportműsor

Bemutatkoznak úszóink a vb-n, kezdődik a World Matchplay - íme a hétvégi sportmenü!

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Darts

A darts sportág szerelmeseinek a nyár egyik legjobban várt hétvégéje következik, hiszen Blackpoolban megkezdődnek a 26. World Matchplay küzdelmei. A mezőnyben mindenki ott van, aki számít, szombaton és vasárnap pedig a legtöbb ász be is mutatkozik. Minden játéknapra előzetessel készülünk, és ne felejtsétek el, hogy ezekben a cikkekben találjátok majd a tippjáték kérdéseket is.

  • World Matchplay, 1. játéknap - Sport 1, szombat 2:00
  • World Matchplay, 2. játéknap - Sport 1-2, vasárnap 14:00, 20:00

Úszás

A dél-koreai vizes-világbajnokságon magyar idő szerint vasárnap hajnalban bemutatkoznak az úszók is. Rögtön az első napon rajtkőre áll többek között Hosszú Katinka, Cseh László és Kapás Boglárka is.

Vizes-vb, úszás 1. nap - M4 Sport, vasárnap 01:25, 13:00

 

Vízilabda

Férfi vízilabda-válogatottunk szünnapos a világbajnokságon a hétvégén, lányaink viszont szombat reggel Új-Zéland ellen nyolcaddöntőznek, vagyis nem hibázhatnak. A mérkőzéssel kapcsolatosan korábban már beszámoltunk oldalunkon.

  • Vízilabda világbajnokság az M4 Sporton

 

Kézilabda

Vasárnap a helyosztókra kerül sor a női U19-es Európa-bajnokságon, melyet hazánk rendez. Lányaink pénteken az oroszokkal elődöntőznek, reméljük, hogy a hét utolsó napján a döntőben lesznek érdekeltek. A magyarok találkozójával kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk.

  • U19-es női Európa-bajnokság az M4 Sporton

 

Tenisz

A hétvégén bajnokot avatnak Umagban, Bastadban és Newportban. Számunkra előbbi torna a leginkább fontos, hiszen Balázs Attila csodálatos meneteléssel már a negyeddöntőnél jár, a cikkünk írásának pillanatában pedig még nem kezdődött el a Stefano Travaglia elleni mérkőzése. Bízzunk benne, hogy Balázsnak sikerül nyernie és akkor szombaton a döntőért szállhat harcba a horvát tornán. 

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?