Európa Liga

A gólokra mennénk rá a Honvéd visszavágóján

megosztom

Kétgólos előnyből várhatja a visszavágót a Budapest Honvéd a litván Zalgiris otthonában.

Fél lábbal már a következő körben érezheti magát a Budapest Honvéd, köszönhetően annak, hogy az egy héttel ezelőtti visszavágón 3-1-es győzelmet aratott a Vilnius ellen. Az egyetlen dolog, ami miatt keserű lehet a kispesti szájak íze, hogy a hajrá nem sikerült túl jól az odavágón, hiszen Gazdag a 85. percben büntetőt rontott, majd a litvánok a 92. percben megszerezték a szépítő góljukat.  A 3-1-es így tehát azt jelenti, hogy egy 2-0-s sikerrel a vilniusi lenne a továbbjutó.

{"headTitle":"Zalgiris Vilnius - Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalgiris ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531582535","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531582535","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531582535","bookmaker":"23"}]}

A vilniusi találkozó abból a szempontból különleges lesz, hogy a pálya talaja műfű lesz, amihez a magyar csapatok nem igazán vannak hozzászokva. Ezzel együtt a kispestiek nem szeretnének csak simán túllépni a meccsen, hanem idegenben is gól illetve a gólok szerzése lesz a céljuk.

"A műfű sose jó, azonban alkalmazkodni kell, ezért is gyakoroltunk így a héten. Teljesen más a labda menete, nem úgy pattan, mint az igazi füvön, a mozgásnál keményebbnek érzed a talajt, szóval mindenben más. Ezért is segítség, hogy műfüvön készültünk, s ha jól tudom, a mienk még jobb minőségű is, mint a vilniusi. Egy edzésünk a mérkőzés helyszínén is lesz, fejben kell erre felkészülni, egyébként meg elég profi ahhoz mindenki, hogy ezt az akadályt megugorjuk... Szuper dolog, hogy három gólt szereztünk, karakteres győzelmet arattunk Budapesten. Gólt kell lőnünk Vilniusban is, és taktikus játékkal kiharcolni a továbbjutást”– nyilatkozta a honvedfc.hu-nak Batik Bence.”

Fotó: honvedfc.hu

Mire érdemes fogadni?

A litván csapat számára nem nagyon maradt más választás, minthogy támadólag lépjen fel. Ez hazai pályán nyilván nem lehetetlen vállalkozás, ugyanakkor azért elég komoly bravúrra lenne a baltiak részéről, ha meg tudnák fordítani a párharcot.

A Honvédnak sokat érhetett az odavágó óta eltelt újabb egy hét, hiszen egy alakulóban, új edzővel készülő csapatról beszélünk. Új edző persze odaát is lesz, hiszen Marek Zubot az odavágót követően menesztették, így a portugál Joao Martinsnak kell kiharcolnia a bravúrt a magyarok ellen.

A műfüves talaj semmiképp nem lesz előnyre a magyar csapatnak, de a biztos előny tudatában nem is kell kapkodnia. A Zalgirisnek sem észszerű nekirontani az ellenfélnek, hiszen ha gólt kap, akkor lemondhat a továbbjutásról.

Véleményünk szerint egy klasszikus visszavágót láthatunk majd, ahol az előnyben lévő csapat magabiztosan őrzi majd előnyét, így a kínálatból szemezgetve egy underes fogadásban gondolkozunk.

{"headTitle":"Zalgiris - Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"}]}
[3062777] 2019-07-18 19:00:00 Zalgiris Vilnius - Honvédx;
megosztom