Európa Liga

Kazah csapatokkal kaszálnánk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga első selejtezőfordulójának visszavágói közül.

Többek közt Eppelékre fogadunk. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már a visszavágókra kerül sor az Európa Liga első selejtezőfordulójában. A megrendezésre kerülő 43 mérkőzés közül a Tobol Kosztanaj-Jeunesse Esch és a Kajrat Almaty-Siroki Brijeg ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az utóbbival. A Kajrat Almaty 2-1-re tudott nyerni a Siroki Brijeg otthonában, így félig-meddig nyugodtan várhatja a visszavágót, hiszen a bosnyákoknak minimum két lőtt gólra volna szükségük, hogy egyáltalán legyen esélyük a továbbjutásra. Azonban véleményünk szerint a második meccsen is kijön a felek közti tudásbeli különbség.

A Kajrat már az odavágón is jobb volt, ráadásul a kazahoknál megy a bajnokság, ahol vasárnap rangadót húztak be a Kaisar ellen, méghozzá 5-1-re, amikor is Eppel Márton mesterhármast tudott szerezni. Vagyis a forma és a hazai pálya előnye (a Sirokira vár a borzalmasan hosszú, bő 6 ezer kilométeres út vár) miatt szerintünk az Almaty kettős győzelemmel jut tovább.

bet365

A kombink másik meccse a Tobol Kosztanaj-Jeunesse Esch ütközet, vagyis egy kazah gárda fogad egy luxemburgit. Az odavágón ugyan hiába volt sokkal jobb a Tobol, az Esch végül ki tudta húzni, 0-0-ra végeztek a felek.

A gól nélküli remi veszélyes eredmény, a Tobolnak győzelemre kell játszani, hiszen egy esetlegesen bekapott gólt követően csak és kizárólag sikerrel juthat a következő körben. Azonban az első meccsből kiindulva, figyelembe véve a felek közti jelentős minőségbeli különbséget, illetve, hogy fordul a pályaválasztói jog (borzasztóan hosszú út vár az Eschre, lásd fentebb), úgy véljük, hogy a kazah csapatnak nem okozhat gondot ezúttal legyőznie luxemburgi ellenfelét.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 14:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.14","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Tobol Kosztanaj - Jeunesse Esch // Tobol Kosztanaj","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kajrat Almaty - Siroki Brijeg // Kajrat Almaty","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom