Tenisz

1.95-ös szorzóval megyünk a sérülésből visszatérő horvát ellen

  • Cesc18
megosztom

Borna Coricnak meggyűlhet a baja a szívós Salvatore Carusóval az umagi nyolcaddöntőben.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapások második felére kerül sor Umagban és bemutatkozik a hazai kedvenc Borna Coric, aki azért száll harcba, hogy 2012 után újra horvát bajnoka legyen a tornának. Coricnak erőnyerőként az első körben nem kellett játszania, a 16 között Salvatore Caruso személyében viszont nem kapott könnyű ellenfelet. 

{"headTitle":"Salvatore Caruso - Borna Coric","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Caruso nyer","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Coric nyer","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bukiknál egyértelmű favoritja a mérkőzésnek a 2. kiemelt horvát, ám ez pusztán a nevének szólhat. A formája ugyanis az idei szezonban nem a legfényesebb, ráadásul Wimbledont egy hátsérülés miatt kihagyni kényszerült. 

Coricnak tehát a feladott hallei negyeddöntője óta ez lesz az első tétmeccse. Így még inkább nehéz meccsre számíthat az olasz ellen, aki viszont pályafutása legszebb időszakát éli. 

Caruso a Roland Garroson gyönyörűen jutott el a harmadik körig és ezt a remek formáját fűre is át tudta menteni és Wimbledonban ugyancsak felverekedte magát a főtáblára. A jó eredményeknek köszönhetően most már nagyon közel jár a top 100-hoz. 

Umagban a selejtezőben debütált, amit szépen oldott meg, az első körben pedig underdogként nyert Corentin Moutet ellen, méghozzá két játszmában. 
 

Mire fogadjunk?

Carusóban megvan a potenciál, hogy szorossá tegye ezt a mérkőzést, illetve bízhat Coric segítségében is. A horvát hazai pályán biztosan motiváltan játszik majd, de egy sérülésből soha nem könnyű visszajönni egy szívós ellenfél ellen, ráadásul egy olyan borításon, amelyen két hónapja játszott legutóbb tétmeccset. 

Coricra egyébként az egész szezonban jellemző volt a mérkőzéseken belüli hullámzás. 

Beszédes, hogy idén a 26 két nyert szettig tartó meccséből 23 (!) alkalommal veszített legalább egy szettet. 

Caruso ellen is benne van a pakliban, hogy nem tudja 2-0-ra lehozni. Sőt, még arra sem vennénk mérget, hogy nem kap ki...

{"headTitle":"Borna Coric - Salvatore Caruso","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Caruso +1,5 szett hendikep","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom