Bajnokok Ligája

Tippek csatája - ezt várjuk mi a Fradi visszavágóján

megosztom

Egygólos előnyből várhatja a bulgáriai visszavágót a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Szerkesztőink ellentétes állásponton vannak a meccset illetően, lássuk Tomihmv és mr.blonde 'csörtéjét1'.

Óriási csatára van kilátás szerda este Razgradban, ahol a Ludogorec és a Ferencváros 2-1-es magyar előnyről folytatja a BL-selejtezős párharcot. A visszavágó nyitószorzóihoz képest a piac picit eltolódott a bolgár bajnok irányába, így mostanra 1.65-ös átlagoddson lehet fogadásokat kötni a hazaira, míg az X2 2.10-es átlagon mozog irodától függően.

A továbbjutást illetően viszont még tartja magát a Fradi-szorzó, vagyis továbbra is - ha csak egy hajszállal is - a magyar rekordbajnok az esélyes a következő körre.

Nagyon nehéz megjósolni mire számíthatunk szerda este, hiszen a budapesti mérkőzés alapján azonos erők küzdelme várható a pályán. Szerkesztőink között nem is volt meg a konszenzus a meccset illetően, de nézzük meg Tomihmv és mr.blonde pro és kontra érvelését a gólok számát illetően.

Nagy csata várható a visszavágón is / Fotó: MTI

Miért inkább over?
Tomihmv

Az over kapcsán úgy gondolom, hogy igazából csak egy kérdést kell megválaszolni: képes-e kapott gól nélkül lehozni a visszavágót a Fradi?

Noha ez a Vidinek tavaly oda-vissza sikerült, szerintem az FTC ezúttal sem hozza le kapott gól nélkül a meccset. Ezt mondatja velem a csapat tavalyi idénye, az utóbbi évek nemzetközi kupapárharcai és az odavágó is. Utóbbi főleg úgy, hogy a bolgárok biztos, hogy még támadóbb felfogásban lépnek pályára, mint Budapesten tették. Ott ugyanis elérték a céljukat, meglőtték az idegenbeli roppant fontos góljukat.

Ha pedig gólt kap a Ferencváros, akkor véleményem szerint ezúttal is jó esély van legalább három gólra, hiszen, a zöldek szemszögéből 0-1-nél támadni kell, de ha mondjuk a bolgárok kapitulálnak elsőként, akkor minimum két találat kellene tőlük a hosszabbításhoz.

Az odavágón kevés helyzetből is született három találat, a visszavágón pedig szerintem jóval több lehetőség lesz a csapatok előtt, a végjátékban pedig akár adok-kapok is kialakulhat, hiszen nem lesz majd mire várni. 

Mindezek tükrében szerintem 2,5 felett végeznek a felek, amire 1.95-szörös oddsot is kaphatunk az egyik partnerirodánkban.

{"headTitle":"Ludogorec - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Miért inkább under?
mr.blonde

Bár a Fradinál hangoztatják, hogy nem bekkelni mennek Razgradba, azért az előny birtokában nem hiszem, hogy nekirontanak majd a házigazdának. A Fradi abból a szempontból kényelmes helyzetben van, hogy átadhatja a kezdeményezést a bolgároknak, a jó védekezésből pedig megnyílhat a lehetőség a kontratámadásokra is. Viszont ezzel pontosan tisztában lehet a Ludogorec is és mivel már egy soványka 1-0-s siker is elegendő a számára a továbbjutáshoz, hazai oldalról sem indokolt a kapkodás.

Az első meccshez hasonlóan én ezúttal is óriási fizikai csatára számítok, sok-sok megállító vagy éppen taktikai faulttal. A csapatok szerintem ezúttal is megoldják a védekezés részét a meccsnek, így a pontrúgások jelenthetik talán a legnagyobb veszélyforrást a kapuk előtt.

A budapesti odavágón nem hemzsegtek a helyzetek, mégis született három találat. Most sem számítok sok ziccerre, ezért nálam inkább az under tűnik jobb fogadásnak. A 2.5-ös határ közel kettes szorzón fogadható, de a 2,75-es ázsiai határral még beleszőhetünk egy kis biztonsági övet a tippünkbe, ezt az opciót pedig megközelítőleg 1.70-ért tudjuk levenni a tétlapokról.

{"headTitle":"Ludogorec - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 alatt","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
Ti mire fogadtok a visszavágón?

 

 

 

 

 

 

megosztom