Bajnokok Ligája

Így áll a szavazásunk a Fradi továbbjutására

megosztom

Egygólos előnyből várja a szerdai esti BL-selejtezős visszavágót a Ferencváros. Az oddsok folyamatosan csökkennek - a bolgárokra.

Már csak néhány órát kell várni és kiderül, sikerül-e a Ferencvárosnak túllépnie a jóval esélyesebbnek gondolt bolgár Ludogorec csapatán. Az egy héttel ezelőtti budapesti odavágón a zöld-fehérek 2-1-es győzelmet arattak, így előnyből várhatják a razgradi visszavágót.

Ahogy arról még múlt csütörtökön beszámoltunk, a második meccs első szorzói alapján a kinti 90 percnek a Ludogorec volt az esélyese, de a továbbjutást illetően már a Fradi volt a favorit.

[3062670] 2019-07-17 19:30:00 Ludogorets Razgrad - Ferencvárosx;

A múlt időt azért kell használnunk, mert a mérkőzés napjára a számok átfordultak. A Ludogorec rendes játékidőben aratott győzelme cikkünk megírásakor 1.60-1.65 körüli szorzón mozogtak, míg a továbbjutást illetően kiegyenlítődtek az esélyek.

A hatharom.com szavazásán azonban teljesen egyértelmű a helyzet, több mint 900 voks után a Fradi továbbjutására a szavazatok 76 százaléka érkezett be.

 

Szorzók a Fradi továbbjutására
           
1,90 1,75 1,91

Ezek alapján elmondhatjuk, hogy komoly bizalma van a közvéleménynek a Ferencvárosban. Hasonló volt a helyzet egyébként az odavágó előtt is, akkor is döntő többség bízott és tippelt a Fradi győzelmére, a 2-1-es hazai siker pedig alá is támasztotta a közvélekedést.

 

Szerinted most is igaza lesz a többségnek és továbbjut a Fradi?

 

 

 

 

Szerinted továbbjut a Fradi?x;
megosztom