Tenisz

Dupla pénzért megszavazunk egy szettet a magyarnak

  • Cesc18
megosztom

Balázs Attila az év egyik legnagyobb fordítását mutatta be kedden és nem érdemes leírni a nyolcaddöntőben sem.

Az umagi salakpályás tenisztorna szerdai játéknapján a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek. Rögtön a nyitómérkőzésen lesz érdekelt Balázs Attila, aki a 6. kiemelt Filip Krajinoviccsal néz majd farkasszemet. 

Balázs Attila hét meccslabdát hárítva jutott tovább.- Fotó: ATP

Balázsnak ez a horvátországi kiruccanása kísértetiesen hasonlít a két évvel ezelőttihez, amikor is a selejtező kipipálása után egy borzasztó szoros döntő szettes csata után verekedte be magát a legjobb 16 közé. 

A tegnapi győzelme még a 2017-est is felülmúlja, hiszen

Viktor Galovic ellen hét meccslabdát hárítva tudta kiharcolni a továbbjutást. 

A hazai pályán ütő horvát három különböző gémben jutott el meccslabdákig, de képtelen volt megtörni a magyart, míg Balázs a tie-breakben az első lehetőségével élni tudott.

Előzetesen egyébként a budapesti komoly favoritja volt a találkozónak, a 6-0-ra megnyert első szett után pedig pláne nem volt benne a pakliban, hogy ennyire szoros meccset játszanak. 

{"headTitle":"Balázs Attila - Filip Krajinovic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Balázs nyer","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Krajinovic nyer","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A top 60-as Krajinovic ellen már más a helyzet, ezt a mérkőzést masszív underdogként várja a magyar. 

De ez nem azt jelenti, hogy ne tehetné szorossá. Reméljük ebben is hasonlít majd a két évvel ezelőtti szerepléséhez, akkor ugyanis a nyolcaddöntőben szettet tudott csenni az 1. kiemelt David Goffin ellen. 

Krajinovic nem kezdett túl meggyőzően, hiszen a salakon szerényebb játékerőt képviselő Taro Danielt csak két szoros szettben tudta legyűrni. Daniel az elsőben 5-3-nál szerválhatott a szettért, de elszúrta, míg a másodikban kétszer jött vissza brékhátrányból, ám a tie-break a szerbnek kedvezett. 

Ezzel a játékkal Balázs is konkurálhat, akinek a formája nagyon rendben van, gyakorlatilag most már hetek óta a legjobb teniszét tudja hozni. 

Felszabadultan játszhat, hiszen nem ő számít ennek a meccsnek a favoritjának, ráadásul egy nagy fordításból jön. 

Dupla pénzért megszavazunk egy szettet a magyarnak.

{"headTitle":"Balázs Attila - Filip Krajinovic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep - Balázs +1.5","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom