Vízilabda

Sorsdöntő meccs előtt a magyarok - 1.83-szoros oddsot fognánk velük

megosztom

Férfi vízilabda-válogatottunk szerda hajnalban Spanyolország ellen játszik sorsdöntő meccset a világbajnokságon.

Sorsdöntő meccs előtt a magyar csapat. - Fotó: MTI

Hétfőn elrajtolt a férfi vízilabda világbajnokság is Dél-Koreában, a mieink pedig magabiztos győzelemmel kezdtek, hiszen 24-4-re verték Új-Zéland legjobbjait. Szerdán hajnalban viszont sorsdöntő meccs vár a magyar csapatra, ugyanis a spanyolok következnek, akik ellen a tét a csoportelsőség, ami automatikus negyeddöntőt és plusz egy pihenőnapot jelentene.

"Tetszett, hogy diktáltuk az iramot hétfőn, hiszen nem tudjuk, akár fontos is lehet a majdani csoportelsőséget eldöntve a gólkülönbség. Jól megoldottuk, hogy két hátvéddel hoztuk le a mérkőzést, sok mindenki felvállalta a védekező szerepet. Brusztos meccs volt, jól reagáltunk arra is, hogy adogatták a kiállításokat, odafigyeltünk az emberhátrányokban. A külső körön könnyebben adták a kiállításokat, olyanok is kipontozódtak, akik nem szoktak - kielemezzük, hogy mi történt, miben kell még jobban odafigyelni. Szinte számszerűen annyira nyertünk, mint a spanyolok Dél-Afrika ellen. Nekik ugyanolyan volt a felkészülésük, nem tudom, mi dönt majd. Talán, ki akarja jobban a győzelmet, ki hibázik kevesebbet, ki lesz az, aki nem szalad bele csapdákba" - értékelt a hétfői meccs után Märcz Tamás szövetségi kapitány az mvlsz.hu-nak.

A férfiválogatott vb-csapata
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
bet365

Az biztos, hogy teljesen más meccs lesz a szerdai, mint amilyen a hétfői volt, de az nem rossz ómen, hogy a felek legutóbbi meccsét döntetlent követően büntetőkkel behúztuk. Ezt a találkozót alig egy hónapja rendezték a belgrádi, Világliga Szuperdöntőjében, amikor is a mieink a "B" csapatukkal vettek részt a tornán és túl voltak egy elég kínos Kanada elleni vereségen, míg a spanyolok a legjobbjaikkal álltak fel, ráadásul győzelemből érkeztek a találkozóra.

Ez alapján nem kérdés, hogy ki felé billen a mérleg nyelve, hiszen Kvangdzsuba a legjobbjait hozta el Märcz Tamás szövetségi kapitány. Ám egyébként is, a mieinknek az utóbbi években nagyon jól megy a spanyolok ellen, rendes játékidőben legutóbb 2016-ban buktunk ellenük barátságos mérkőzésen.

A bukmékerek szoros meccsre számítanak, de mi számítunk esélyesebbek, amivel egyet is értünk, szerintünk ugyanis a magyar válogatott sikerével ér véget a találkozó.

{"headTitle":"Magyarország - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 04:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom