PL Ázsia-trófea

Két hónap kihagyás után is úthengerként folytatja a City?

megosztom

A Premier League Ázsia-trófea négycsapatos minitornájának elődöntőjében a West Hammel játszanak Guardiola fiai.

Sanghajban is megőrülnek a Cityért. fotó: Twitter

Szerdán kezdődik a Premier League Ázsiai-trófea kiírása, amelyben négy angol élvonalbeli csapat mérkőzik meg. Az egyik ágon Newcastle-Wolves, a másikon pedig Manchester City-West Ham elődöntőt rendeznek, ezeket követően pedig Sanghajban játszik a trófeáért a két nyertes, a vesztesek pedig a bronzéremért szállhatnak harcba. 

A minitorna elsősorban az angol foci és a klubok népszerűsítésére szolgál, de a felkészülési folyamatban is kiemelt szerepet játszik. A címvédő bajnok égszínkékek ráadásul az FA Kupa döntője, azaz május 19 óta nem léptek pályára, ettől függetlenül természetesen toronymagas esélyesei az összecsapásnak. 

{"headTitle":"Manchester City-West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531425532","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531425533","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"West Ham","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531425534","bookmaker":"23"}]}

A Kalapácsosok egy meccs fórral várhatják a szerdán 14:30-kor megrendezésre kerülő találkozót, hiszen majdnem egy héttel korábban az osztrák Altach-al már toltak egy barátságos meccset. Azt a találkozót, ha a vártál egy kicsit nehezebben is, de 3-2-re hozták Manuel Pellegrini tanítványai, akikre szerdán lényegesen nehezebb feladat vár.

Főleg, hogy az argentin mester három fontos csatárját is elvesztette a nyáron, aminek kapcsán a következőket nyilatkozta. "A felkészülési időszak ezen szakaszában teljesen normális, hogy játékosok mennek és jönnek. Igaz, hogy három támadót -  Lucas Perez, Marko Arnautovic and Andy Carroll - elveszítettünk, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy tehetséges játékosokkal pótoljuk őket, hiszen szeretnénk fejlődni és előrébb lépni a tavalyi szezonhoz képest." - mondta Pellegrino, aki 2013-ban pont a Man Cityvel húzta be ezt a trófeát. 

A két csapat egymás elleni mérlegéből amúgy elég egyértelmű fölény mutatkozik a City javára - a United lassan négy éve tudta utoljára legyőzni riválisát, azóta viszont kilenc meccsből nyolcat elbukott.

[3043636] 2019-07-17 14:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx;10

A manchesteri csapatánál nem volt tetemes játékosmozgás, hiszen a fontosabbnak nevezhető spílerek közül egyelőre csak Delph távozott. Sanéért hiába folytatott komoly hadjáratot a Bayern München, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy bukó lett a projekt. Guardiola 23 fős utazó keretében a nagy nevekből az Afrika Kupa döntőjébe jutó Mahrez, az egy hete még Copa Américán vitézkedő Agüero és az U21-es Eb-n szerepelt Phil Foden hiányoznak egyelőre. Ott van ellenben Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Leroy Sane, Bernardo Silva, Gündogan, Rodri és a komplett védősor.

Nos, az erőviszonyok alapján nem kétség, hogy ki az esélyes, ám a fogadói trendekből az rajzolódik ki, hogy feltehetően a meccshiány miatt nem feltétlenül bíznak Guardioláékban. Az 1.25-ös nyitóodds ugyanis már 1.40-nél jár, ami már magában is kezd csinos lenni, de ha még kiegészítjük a gólokkal, ami a barátságos meccsek állandó velejárója, akkor tényleg value oddsot kapunk az összecsapásra.

{"headTitle":"Manchester City-West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Manchester City nyer + 2 gól fölött","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3043636] 2019-07-17 14:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx;

 

megosztom