Bajnokok Ligája

Biztonsági tippekkel nyernénk a Bajnokok Ligájában

  • Tomihmv
megosztom

Kedden és szerdán jönnek a BL-visszavágók, három meccsre is van tippünk!

A zvezdának nem okozhat gondot a Suduva legyőzése. - Fotó: Twitter

Tizenhat mérkőzést rendeznek kedden és szerdán a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének visszavágóin, mi pedig három találkozóra, nevezetesen a Crvena zvezda-Suduva, a Qarabag-Partizani és az AIK Stockholm-Ararat-Armenia találkozókra fogadunk.

Kezdjük az elsővel. Az odavágón is a zvezda diktálta az iramot, azonban nem tudott betalálni a litvánoknak, míg a Suduvának alig volt lehetősége, így 0-0-val zártak a felek. A visszavágó viszont biztosan más lesz, a szerb bajnok hazai pályán borítékolhatóan még egy lapáttal rátesz, arról nem is beszélve, hogy győzelemre játszik majd.

A siker pedig könnyedén összejöhet számára, hiszen osztálynyi különbség van a felek közt, arról nem is beszélve, hogy zvezda az előző évben egészen a csoportkörig menetelt a BL-ben, ahol hazai pályán a későbbi győztes Liverpoolt is legyőzte 2-0-ra. Nem kérdés kire fogadunk.

A Qarabag-Partizani meccs is nagyon hasonlít az előzőre, hiszen a felek az odavágón gól nélküli döntetlenre végeztek, és ott is a jobb erőkből álló csapat volt fölényben. A visszavágón pedig kijöhet a felek közti tényleges tudásbeli különbség, amihez csak pár tényt említenénk:

  • a Partizani 17 meccse nem nyert az európai kupaporondon meccset;
  • a Qarabag az elmúlt öt évben rendre bejutott (!) a BL- vagy az EL-csoportkörbe;
  • a Qarabag a Transfermarkt.com adatai szerint bő kétszer olyan erős, mint az albán csapat;
  • tavaly a Qarabag szintén egy 0-0-s idegenbeli meccset követően jutott túl az akkori albán bajnok Kukesi együttesén, a visszavágón 3-0-ra nyert az azeri csapat.

Nem is ragozzuk túl, nálunk ez biza hazai.

bet365

A kombi utolsó meccse az AIK Stockholm-Ararat-Armenia összecsapás. Az első meccsen meglepetésre az örmény csapat tudott nyerni 2-1-re, igaz, a svéd bajnok a 3. percben hátrányba került egy véleményes tizenegyessel, a 13. minutumban már emberhátrányban is volt, mégis sikerült egyenlíteni a 39. percben. Azonban az Ararat vonulhatott előnnyel szünetre, hiszen egy lesgyanús góllal a 45. minutumban megszerezte a vezetést. A második félidőben nem változott az állás, avagy az örmény bajnok várja előnyből a visszavágót, de az AIK-nak bőven van esélye kiharcolnia a továbbjutást.

Ezúttal ugyanis az örményeknek kell közel 4000 km-et utazniuk, idegeben nem túl acélosak, míg a svédeknek jól megy otthon, továbbá a hétvégén az Elfsborg elleni derbit 3-0-ra behúzták otthon, vagyis jól hangoltak a visszavágóra. Mindezek után pedig meglepő volna, ha nem jutna tovább a jóval erősebb AIK, amihez ugye győznie kell, így ezt a meccset is behúzzuk "H"-ra.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-16 20:45","footerTitle":"Eredő odds: 1.81","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Crvena zvezda- Suduva // Crvena zvezda","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Qarabag - Partizani // Qarabag","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"AIK Stockholm- Ararat-Armenia // AIK Stockholm","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom