Tenisz

Wimbledon után sem áll meg az élet, overes tippel támadunk!

  • Cesc18
megosztom

Igazi ki-ki meccsnek ígérkezik Ramkumar Ramanathan és Yuichi Sugita newporti selejtezős randevúja.

Vasárnap Novak Djokovics drámai győzelmét hozta a wimbledoni férfi egyes döntője, ám ez nem azt jelenti, hogy a füves pályás szezon véget ért, hiszen hagyományosan az amerikai Newportban még rendeznek egy viadalt a zöld borítás szerelmeseinek.

Már a selejtezőben egy elég nívós párharcra kerül sor, ugyanis a tavalyi döntős Ramkumar Ramanathan azzal a Yuichi Sugitával néz farkasszemet, aki rendelkezik már füves pályás ATP tornagyőzelemmel. 

{"headTitle":"Ramkumar Ramanathan - Yuichi Sugita","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-15 17:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ramanathan nyer","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sugita nyer","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A 30 éves japánról írtunk már az idei füves pályás idény alatt, miszerint ezen a borításon mozog a legotthonosabban. Noha ez a szezonja finoman szólva sem kiemelkedő, azért Wimbledonban csak sikerült felverekednie magát a főtáblára, pechjére, ott éppen Rafa Nadalt kapta. 

Ezzel legalább a tenisz szentélyében sikerült megvédenie a tavalyi pontjait, viszont így is csak a 253. helyen áll a világranglistán. Newport egy jó lehetőség számára, hogy egy kicsit javítson a helyezésén, ugyanakkor az indiai kifejezetten rágós falatnak ígérkezik. 

Ramanathan tavaly nagy meglepetésre jutott el a döntőig. - Fotó: ATP

Ramanathan tavaly igencsak nagy meglepetésre jutott el a newporti döntőig, hiszen előtte inkább csak Challenger tornákról voltak jó eredményei.

Egy éve a torna előtt a 161. helyen rangsorolták és három mérkőzésen tudta borítani a papírformát. 

Noha hasonló eredményt azóta sem sikerült elérnie, abban azért biztosak lehetünk, hogy Newportban komoly önbizalommal és elszántsággal lép majd pályára. 

A selejtező első körében mindketten szépen oldották meg a feladatot, bár Sugita a mérkőzés befejezésével megszenvedett. 

A japán a nagyobb tudású játékos, de messze van a csúcsformájától, így pedig kiegyenlítődhetnek az esélyek. Ramanathan adogat annyira jól, hogy ebből egy igazán kiélezett mérkőzés kerekedjen. 

{"headTitle":"Ramkumar Ramanathan - Yuichi Sugita","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"22 játék felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom