Tenisz

Profittal zártuk Wimbledont - íme a számok!

megosztom

Wimbledon alatt a 26 publikált tippünk 15%-os ROI mellett 4,01 egység profitot hozott a konyhára.

Vasárnap véget ért a szezon harmadik Grand Slam viadala, a wimbledoni tenisztorna. Meglepetésekből és drámai fordulatokból ezúttal sem volt hiány, elég csak a férfi döntőre gondolni, melyet Novak Djokovics meccslabdákat hárítva nyert meg Roger Federer ellen. Nem csak Djokovics, de mi is széles mosollyal nyugtázhattuk a torna végét, hiszen igen szép számokat sikerült összehozni a két hét alatt. 

Oldalunkon összesen 26 tippet publikáltunk, amelyből 16 zöldült. Ezekkel +15%-os ROI mellett +4.01 egység profitot könyvelhettünk el, azaz, ha valaki egységnyi 10 ezer forinttal játszotta meg a tippjeinket, akkor a végére a tétje négyszeresét markolhatta fel. 

Nem kezdtük a legfényesebben a tornát, hiszen a 12 meccses gigakombink természetesen egy mérkőzésen besült...A csorbát azonban hamar sikerült kiköszörülni, köszönhetően a 15 éves csodatininek, Cori Gauffnak, akivel egy szép 2.37-es oddsot vadásztunk le, méghozzá egy elég speciális tippel

Fucsovics Marci mérkőzésein egyaránt az overt preferáltuk és mindkét esetben igen erős tippnek gondoltuk a játékszámra való fogadást. A magyar jó kis fordulatos meccseket játszott, így különösebb gond nélkül zöldültek a tippjeink. 

A szekerünk leginkább az első hét második felében indult be, amikor is különféle tippekkel tartottunk underdog játékosokkal.

A legnagyobbat Shui Zhang nyeretése szólt Caroline Wozniacki ellen, amellyel 3.40-szeres pénzre tettünk szert. 

A második héten már a páros mérkőzésekre is nagyobb fókuszt helyeztünk, főleg miután a     rendre a többi irodánál alacsonyabb over/under határokat állapított meg. Két páros mérkőzésen is nagy téttel mentünk rá az overre és mindkétszer tükörsimán le is jött. 

Nagyon ritkán látott fogadásokkal is próbálkoztunk a torna alatt. Például Federer és Nadal klasszikusán a percekre tippeltünk, azaz, hogy legalább 2 óra 46 percig tart majd a mérkőzésük. A harmadik órába is belenyaltak, így ez simán jött, viszont a játékokra húzott over elúszott volna, tehát jó döntés volt erre az igen különleges tippre áldozni. 

Persze akadtak bukó tippjeink is, például a két döntővel nem sikerült nyernünk. Főleg a női finálé esetében bosszantó ez, ugyanis versenyképesnek gondoltuk Halepet, ám azzal nem kalkuláltunk, hogy ő lépi majd le simán Serenát...

Neked melyik volt a kedvenc tipped?
megosztom