Tenisz

Így lehetett 9-szeres pénzt nyerni a Djokovics - Federer döntőn

megosztom

Ez a fogadás iskolapéldája annak, hogy mekkora érték rejlik az élő fogadásban.

Számtalanszor hangsúlyoztuk már, hogy mennyire fontos az élő fogadás és erre tökéletes példa a wimbledoni férfi egyes döntője is. Előzetesen túl nagy értéket nem láttam sem Novak Djokovics, sem pedig Roger Federer szorzójában, mint ahogyan a 39.5-ös over/under line sem hozott lázba.

Djokovics két meccslabdát hárítva nyerte meg a wimbledoni döntőt. - Fotó: ATP

Amiben viszont viszonylag biztos voltam, hogy a világelső szerb emelheti majd magasba a trófeát, ugyanis hiába rakott a svájci zseniális teniszt a pályára Rafa Nadal ellen, a Djokovics elleni meccseinek más szokott lenni a lélektana. No, meg azt is nehezen képzeltem el, hogy Federernek 37 évesen sikerül egy Grand Slam-elődöntőben és döntőben a korszakának másik két nagy bajnokát legyőznie. 

A döntő nem feltétlenül a várakozásaimnak megfelelően zajlott, egészen addig amíg az ötödik szettben 7-7-nél Federernek nem jött össze a brék.

Ez volt az első pillanat, amikor azonnal a telefonomért vetődtem és már nyitottam is meg a     élő kínálatát, reménykedve Djokovicsra egy 5-6 körüli szorzóban.

Ennél is sokkal jobb, 9-es szorzón tudtam a tétemet megrakni.

Ezt abszolút egy kihagyhatatlan fogadásnak gondoltam, hiszen borzasztó feszülten játszottak mindketten. Sejtettem, hogyha Federer nem üt négy ászt, akkor képtelen lesz befejezni, mert már oly' sok fontos meccset elbukott Djokovics ellen, és oly' nagy hőstett kapujában állt. 

Meccslabdákig nagy problémája nem volt a svájcinak, utána viszont mintha ólomból lett volna a keze és jött, amit vártam. Hibák, gyenge vagy alibi ütések, Djokovics pedig köszönte szépen és valahogyan összekaparta a gémet. 

Én is köszöntem szépen, hiszen itt már közel ötszörös szorzóval tudtam volna eladni a tippet. Nem tettem meg, hiszen bíztam abban, hogy Federert a kihagyott ziccer olyannyira megtöri, hogy innen már Djokovics könnyedén megoldja. Nagyon nem így történt, az ujjaimon nem is sok köröm maradt, de végül is kifizetődő volt várni.

Az már más kérdés, hogy jó döntést hoztam-e azzal, hogy nem adtam el. De ennek a cikknek most nem ez a mondanivalója, hanem az, hogy ez a meccs iskolapéldája volt annak, hogyha az ember otthonosan mozog egy sportágban, akkor az élő fogadás mekkora értéket rejt. 

A bet365-nél pedig nemigen van tökéletesebb választás az élő fogadásra. 


>>>Nincs még bet365-számlád? Regisztrálj új ügyfélként a H3WIN bónuszkóddal és markolj fel akár 15.000 HUF fogadási kreditet! Felhasználási feltételek érvényesek<<<
 

Te szoktál élőben fogadni?

 

 

 

 

bet365

 

megosztom