Afrikai Nemzetek Kupája

Egygólos lemaradásra ekkora szorzót lehet nem kéne kihagyni?!

megosztom

Az Afrika Kupa gólkirályi címe még aligha dőlt el, pedig a bet365 már oda is ítélte a nigériai Ighalónak.

Igalho lehet, hogy nem csak fináléról, de a gólkirályi cmíről is lemarad. fotó: Twitter

Az Afrikai Nemzetek Kupájának 2019-es kiadása nem éppen a gólparádés meccseiről marad majd emlékezetes. A torna összesített gólszámából Nigéria mondjuk szépen kivette a részét, amely a kiírás történetében a legtöbb alkalommal, szám szerint 14-szer jutott az elődöntőbe.

A Serie A-t és Premier League-t is megjárt, jelenleg a Shanghai Shenhuában focizó támadójuk, Odion Ighalo négy találattal és egy gólpasszal vette ki részét a Szuper Sasok meneteléséből. Ezzel a mutatóval a helyosztókra ráfordulva vezeti a gólkirályi címért folytatott küzdelmet, de ott lohol a nyakában két sokkal ismertebb világsztár. Mané és Mahrez az angol élvonal meghatározói futballistái és három góljuk mellé még 90 percük lesz hozzátenni annyit, amely letaszítja Ighalót az élről.

A torna eddigi legjobb góllövői
 

  • 4 gól: Ighalo (NGR)
     
  • 3 gól: Mané (SEN), Bakambu (COD), Ounas (ALG), Mahrez (ALG)
     

Erre az oddsmesterek szerint nem sok esély mutatkozik, amit nyilván a jellemzően kevés találatot hozó meccsekre alapoznak. Meg persze arra, hogy a nigériai ásznak is lesz még lehetősége betalálni, hiszen a bronzmeccsen Tunézia ellen léphet majd pályára csapatával.

Szerintetek be tudják fogni Ighalót?

 

 

 

 

{"headTitle":"Afrikai Nemzetek Kupája - Legtöbb gólt szerző játékos","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ighalo (Nigéria)","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mané (Szenegál)","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mahrez (Algéria)","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ounas (Algéria)","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom