Felkészülés

Döcöghet még az Ágyúsok szekere, ez alapján is fogadunk

  • ivan
megosztom

Magyar idő szerint kedd hajnalban Coloradóban játszik bemutatómeccset az Arsenal. Gólokra érdemes lehet fogadni.

Augusztus közepén kezdődik majd - több más európai topligához hasonlóan - az angol Premier League, ahogy azt pedig megszokhattunk már, a topklubok a júliusi felkészülést többnyire hírverő meccsekkel és barátságos tornákkal töltik el.

Az Arsenal idén is így tesz, hiszen az Ágyúsok egy kéthetes tengerentúli kiránduláson vesznek részt, ahol többek között a Bayer München, a Fiorentina és a Real Madrid ellen is pályára lépnek.

A nagycsapatok előtt azonban magyar idő szerint kedd hajnalban az MLS-ben szereplő Colorado Rapids ellen is megmérkőznek Unai Emery fiai.

Az Arsenal utazó kerete az USA-ba

Túl nagy sportértéket ennek a meccsnek nem kell tulajdonítani, hiszen egyrészt az MLS javában zajlik, így a Colorado két bajnoki között látja vendégül az Arsenalt, míg az angolok még a felkészülés elején járnak, így meccs sincs még a lábakban.
 

Mire éri meg fogadni?

A bukiknál egyértelmű az Arsenal esélyessége, hiszen Aubameyangék sikerét 1.44-ért mérik a    -nél, míg a hazai győzelem 6.50-es szorzóért fogadható. Az ilyen meccseken azonban nem mindig éri meg a végeredményre fogadni, hiszen nem lehet tudni, hogy milyen összeállításban lépnek pályára a csapatok, mennyire lesznek motiváltak és milyen légkörben zajlik majd a találkozó.

Vélhetően itt egy tényleg barátságos, amolyan bemutatómérkőzésre számolhatunk, ahol az amerikai közönség testközelből szeretné látni az 'európai óriást'.

Ebből kifolyólag Emerynek vélhetően muszáj lesz a sztárjait is pályára küldenie, ugyanakkor arra semmiképpen ne számoljunk, hogy a kulcsemberek akár csak 60 percet is a pályán töltenének.

Vélhetően a két félidőt két külön sorral játssza majd le az Arsenal, míg a Colorado azért hazai közönség előtt szeretne villantani valamit.

 

 

Papíron nem kérdés, hogy melyik csapat az erősebb, egy komoly tétmeccsen raknánk is az Arsenalt, még ilyen szorzón is.

Ezúttal azonban inkább a gólok felé kacsintgatnánk. Az egál line a bukiknál +/-2.75 gólon áll, vagyis három-négy gólt is várnak az oddsmesterek ettől a meccstől.

Viszont ebben a gondolatban akadnak hibapontok is, hiszen ahogy fentebb is írtuk, az Arsenal még nem játszott tesztmeccsen a nyáron, ráadásul szinte biztos, hogy "szét lesz cserélve" a meccs is.

Élőben lehetnénk okosabbak, de mivel hajnalban lesz a találkozó, így azért erre most kevés esélyünk lesz, viszont egy underes tippel szerintünk meg lehet próbálkozni.

{"headTitle":"Colorado Rapids - Arsenal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-16 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.5 alatt ","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

[3019097] 2019-07-16 03:00:00 Colorado Rapids - Arsenalx;
megosztom