Átigazolás

Mi lesz veled Bale?

megosztom

Rengeteg találgatás övezi mostanában a Real sztárját, akit kis túlzással már minden nagy csapattal összeboronáltak.

fotó: archív

A Blancók 29 éves walesi talizmánja nehéz időszakon van túl. 2018-ban a Bajnokok Ligja döntőjében szerzett csodagóljával joggal érezhette magát a csúcson, azóta azonban nem igazán tudott maradandót alkotni. Piaci értéke ezzel összhangban zuhant is egy nagyot, hiszen a Transfermarkt adatai alapján egy év alatt harmadával csökkent, 90 millió euróról 60 millióra esett.

Ha megvizsgáljuk a Real Madrid ászainak árát láthatjuk, hogy még így is jelenleg ő a klub harmadik legnagyobb értékét képviselő játékosa. Eden Hazard áll az élen, akit 150 millió euróra tartanak, második helyen pedig holtversenyben Vinícius és Raphael Varane áll 70 millió euróval. Bale mellett Isco, Marco Asensio, a nyáron Frankfurtból érkezett Luka Jovic, Toni Kroos és Casemiro piaci értéke is 60 millió euró a Transfermarkt szerint.

 

Gareth Bale jövőjét mindenesetre továbbra is kérdőjelek övezik, miután Zinédine Zidane határozottan kijelentette, hogy nem számol vele a klubnál.

Az ügyet bonyolítja hogy Bale kijelentette, nem kíván távozni a Santiago Bernabéuból, mivel továbbra is köti szerződése a madridiakhoz, heti 600 ezer fontos fizetéséből pedig nem szeretne engedni.

Újabb csavar a történetben, hogy a napokban Kínából érkezett számára egy ajánlat, amely szerint hetente 1.2 millió, évente pedig 62.4 millió fonttal duzzadna a bankszámlája. Érdekes, hogy az Unibet ennek ténye ellenére nem listázza a potenciális következő állomásai közt Kínát, mondjuk ebben könnyen lehet, hogy szerepe volt ügynöke közelmúltban adott nyilatkozatának is.

"Annyi biztos, hogy kölcsönbe nem fog menni sehová, ennél még arra is nagyobb az esély, hogy én nyerem meg az ascoti derbit.

Gareth nagyon jól érzi magát Spanyolországban, nagyszerű élete van. Ezért úgy gondolom, valami óriási dolognak kellene történnie ahhoz, hogy távozzon a Real Madridtól.

- fogalmazott nemrég a focista menedzsere, Jonathan Barnett.

Amint az alább is látható, az     szerint a rengeteg találgatás és Zizou szavai ellenére elég biztosra vehetjük, hogy a walesi támadó Madridban kezdi a szeptembert, hiszen ez 1.30-as oddson pakolható. A szorzók alapján még a Manchester Unitednek és a Bayern Münchennek van reális esélye, hogy az uborkaszezonban elhozza Bale-t.

Szerintetek mi lenne a kirekesztett játékos számára a helyes döntés?

 

 

unibet

 

megosztom