Afrikai Nemzetek Kupája

Abszolút kétesélyesek a helyosztók - hibásak a friss szorzók?

megosztom

Vasárnap lezajlottak az Afrikai Nemzetek Kupájának elődöntői - a fináléban Algéria és Szenegál csaphat majd össze.

Vasárnap került sor a 2019-es Afrikai Nemzetek Kupájának elődöntőire, amelyeken az esélyesebb válogatottaknak sikerült a továbbjutás. Szenegál történelmének második döntőjére készülhet (a négy elődöntős közül csak Manéék nem nyerték meg korábban a kiírást), míg Algéria 1990 után jutott újra a fináléba. A két hátralévő találkozóból a bronzmeccset szerdán, a mindent eldöntő ütközetet pedig pénteken rendezik.

Kattints és fogadj a bet365-ön!

A Szengál-Tunézia pont olyanra sikeredett, mint a torna nagy része. Olykor kabaréba illő jelenetek, gyenge színvonal, kihagyott büntetők és egy öngól. A rendes játékidőben mindössze három kaput eltaláló lövést hozott, a sorsdöntő találat pedig a hosszabbításban esett. Az oddsok alapján Mané és társai komoly favoritok voltak, de ismét láthattuk, hogy ha a Liverpool ászának nem megy, akkor szenved az egész csapat. Nem véletlen, hogy a bronzmeccsre nem írják le Tunéziát a bukik, hiszen a csapat a kiírás egyik pozitív meglepetését okozta.

{"headTitle":"Tunézia-Nigéria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Harmadik helyezett - Tunézia ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Harmadik helyezett - Nigéria","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az Algéria-Nigéria összecsapás, ahogy arra számítani is lehetett, jóval izgalmasabbra sikerült, mint a korábbi elődöntő. Az meccs első találata egy öngól volt, amely Mahrez bivalyerős beadásból született - William Troost-Ekong ért szerencsétlenül a labdába. Nigéria a második játékrészben átvette az irányítást és az egyenlítés is összejött, mégpedig egy videóbírói segítséggel megítélt büntetőből. A dráma aztán a 95. percben érkezett, amikor a Man. City sztárja a mérkőzés utolsó utáni helyzetét, azaz egy szabadrúgást gyönyörűen bombázott a kapuba. Aki esetleg lemaradt róla, íme a videó.

A Sivatagi Rókák ennek a gólnak köszönhetően 29 év után ismét ott vannak a fináléban, ahol a tornán először underdogként lépnek majd pályára. Ez már csak azért is fura, hiszen lényegesen meggyőzőbben meneteltek a torna során, mint Szenegál, amelyben ha Manénak nem megy a játék, akkor abszolút középszerű válogatott képét festik. Persze a bukik voltak annyira óvatosak, hogy nagy különbség nincs a szorzók között, de a value szerintünk Mahrezék nyeretésében lehet. A találkozókkal kapcsolatban természetesen részletes beharangozókkal is jelentkezünk majd.

{"headTitle":"Szenegál-Algéria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magasba emeli a trófeát - Szenegál","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magasba emeli a trófeát - Algéria","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom