Wimbledon

Ezzel a tippel profitálnánk a Serena-Halep döntőben

  • Cesc18
megosztom

Nem várunk egyoldalú mérkőzést a szombati női wimbledoni fináléban.

Szombaton a női fináléra kerül sor Wimbledonban, amelynek a legnagyobb kérdése, hogy Simona Halep személyében új bajnoka lesz-e a tornának vagy Serena Williams a korábbi hét sikere után nyolcadjára is magasba emelheti a trófeát? 

{"headTitle":"Serena Williams - Simona Halep","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-13 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Williams nyer","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Halep nyer","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Oddsok alapján az amerikai legenda a döntő favoritja, ám az 1.50 körüli szorzója jelzi, hogy messze nem egy lefutott mérkőzés előtt állunk. Williamsszel egyébként végig óvatosak voltak a bukik a torna alatt, a nyitómeccsét leszámítva senki más ellen nem kapott 1.10 alatti szorzót. 

Serena nyolcadszor lehet Wimbledon királynője. - Fotó: WTA

Serena mondhatni rutinból megoldotta az elé táruló feladatokat. Jó füves pályás játékosokkal találkozott, de Barbora Strycova és Alison Riske is erőn felül teljesítve verekedte el magát az elődöntőig és a negyeddöntőig, ők inkább a torna első hetében lettek volna veszélyesek az amerikaira. 

Ami Halepet illeti, a korábbi világelső valamivel nehezebb ellenfeleket kapott, de ki-ki meccset neki sem nagyon kellett játszania. Talán a Viktoria Azarenka elleni volt, ahol nem számított igazán nagy favoritnak, de ott is szépen kijött a két játékos közti jelenlegi különbség. 

Serena és Halep jól ismerik egymást, hiszen 10 alkalommal is megmérkőztek már, legelőször éppen Wimbledonban, igaz, annak már nyolc esztendeje. Williams abszolút dominálja a párharcukat, ugyanis egy vereséget leszámítva az összes többi meccsüket megnyerte. Ráadásul az az egy vereség is félig tét nélküli volt, hiszen a vb csoportkörében szenvedte el. 

Amibe a román kapaszkodhat, hogy a legutóbbi két meccsükön csak döntő szettben maradt alul, ráadásul az egyik az idei Australian Openhez fűződik. 
 

Kattints az ajánlatért!


Mire fogadjunk?

Serenának ez a döntője kísértetiesen hasonlít a tavalyihoz. Akkor Angelique Kerber személyében ugyanígy egy olyan játékossal találkozott, aki nagy sikereket ért már el, de Wimbledonban első címéért szállt harcba. Mivel egy éve az amerikai nem különösebben volt meggyőző, így egyáltalán nem voltunk szívbajosak és behúztuk a németet a győzelemre. Kerber a vártál is simábban nyert, igen szép profithoz juttatva a hívőit. 

Haleppel most nagyjából ugyanannyit kereshetnénk, ám a román játékában kevésbé érezzük az erőt. Kerbernek ugyanis már korábbról is volt értékes győzelme Serena ellen, míg Simonáról ugyanez nem mondható el. 

Abban viszont látunk fantáziát, hogy a román képes lehet szorossá tenni a meccset, így a 21.5 feletti gémszámot preferáljuk a döntőre. 

{"headTitle":"Serena Williams - Simona Halep","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-13 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 21.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom