Darts

Egy újabb kettes kötéssel nyernék a German Mastersen

megosztom

Bombameglepetések születtek a pénteki napon, szombatra azonban ismét találtunk egy ígéretes kombit.

Nem akármilyen első napot hozott a kölni German Masters, hiszen búcsúzni kényszerült három többszörös világbajnok is, sorrendben Gary Anderson, Raymond van Barneveld és Michael van Gerwen. Különösen a holland világelső kiesése volt egészen meghökkentő, hiszen MvG már 5-1-re is vezetett Martin Schindler ellen, azonban a meccsnyilakat nem dobta meg, a fiatal német pedig 5-4 után már nem adott esélyt a háromszoros vb-győztesnek.

Bár a pénteki napon hemzsegtek a meglepetések, rajtunk ez nem fogott ki, hiszen egy biztonságos kombival korrekt oddsot vadásztunk le, így az eredmények ismeretében azt is mondhatjuk, hogy talán picit túlbiztosítottuk magunkat...

Szombaton tehát már a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek, színpadon pedig három hazai játékossal.  Akárcsak tegnap, ezúttal is egy kettes kötést próbálunk játékba küldeni, mégpedig Martin Schindler - Mensur Suljovic  és a Rob Cross - Gabriel Clemens összecsapásokból.

 

  • A legjobb négy közé jutásért már nyolc nyert legre mennek a meccsek

Előbbi páros lép majd hamarabb színpadra, a bukiknál pedig az osztrákok versenyzője toronymagas favoritja a meccsnek. Suljovic lassú stílusa azonban nem feltétlen zavarja majd Schindlert, aki mögött a tegnapi heroikus győzelme után ismét ott lesz a közönség. Abszolút nem tartjuk esélytelennek a 22 éves német fiút, főleg úgy nem, hogy három korábbi meccsükön veretlen tudott maradni Suljovic ellenében. A +4,5-ös hendikep elég biztonságinak tűnik, hiszen a négy leg megnyerésével már révbe is érünk. 

A kombink másik találkozóján Rob Cross ellen fogadunk. Tesszük ezt annak ellenére, hogy az angol klasszis egészen csodás meccsen tudta legyőzni Max Hoppot, aki ihletett formában közel 106 pontos átlagot hajított. Cross azonban 6/6-os duplázási mutatójával letörte a fiatal német szarvát, így önbizalomtól duzzadva várhatja a Clemens elleni csatát.

A bukik itt is nagyon egyoldalúan látják az esélyeseket, de Clemens Barneveld ellen is megmutatta, hogy bőven a +90 pontos játékosok közé tartozik. Pénteken 98 pontot átlagolt, igazából nem volt kérdés, hogy legyőzi az 52 éves legendát. Cross ellen is összejöhet a szoros meccs, sőt, a győzelmét sem zárja ki, így ide is bevállaljuk a +4,5-s leg hendikepet.

A két plusszos hendivel 1.60-as szorzót kapunk a bet365-nél.

{"headTitle":"German Masters ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-13 21:20","footerTitle":"Eredő odds: 1,60","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Martin Schindler - Mensur Suljovic - Schindler +4,5","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rob Cross - Gabriel Clemens - Clemens +4,5","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom