Szavazás

Djokovics vagy Federer lesz Wimbledon királya?

megosztom

Összejött az álomdöntő Londonban, a címvédő a rekordbajnok ellen játssza a 2019-es finálét. De vajon Djokovics vagy Federer lesz a bajnok?

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy összejött a lehető legmenőbb párosítás a wimbledoni férfi egyes fináléjában, miután pénteken Novak Djokovics és Roger Federer is 4 szettben megnyerte a maga elődöntőjét. A két finalista közül nyilván Federernek volt nehezebb dolga, hiszen Rafael Nadal állt a háló másik oldalán, ám a 37 éves svájci géniusz okos és taktikus játékkal felőrölte a spanyol riválisát. Nem mellesleg zöldült a meccsre ajánlott tippünk is.

Fotó: tennis.com

Vasárnap magyar idő szerint 15 órakor tehát a jelenkor két legjobb füvespályás játékosa küzdhet meg a bajnoki címért.

A fogadóirodák természetesen a világelső szerbet hozták ki favoritnak, ám a piac folyamatosan nyomja le Federer szorzóját is. A    -nél 1.47 - 2.75-ös oddspárral jöttek ki a bukmékerek, mostanra ezek a számok 1.55-2.60-ra módosultak és várhatóan tovább szűkül majd az olló.

Természetesen vasárnap reggel szerkesztőnk, Cesc18 jóvoltából részletes elemzést és tippeket is olvashattok majd a döntőről, addig viszont elindítunk egy szavazást és kibeszélőt, hogy megnézzük, Ti miként várjátok a nagy meccset! Djokovics vagy Federer?

Szerinted ki nyeri a vasárnapi döntőt?x;
megosztom