Európa Liga

Underdog a Honvéd, jó hírt kapott a Debrecen

megosztom

Mindhárom magyar csapat győzelemmel kezdte az Európa Liga selejtezőjét. Lássuk mik a szorzók a visszavágóra!

Régen látott szép napot élt meg a magyar klubfutball csütörtökön, hiszen mind a három nemzetközi kupaszereplő együttesünk magabiztos győzelemmel kezdte a kvalifikációt.

A Budapest Honvéd és a Debrecen hazai pályán - a kispestiek Angyalföldön játszottak albérletben - aratott kettő illetve háromgólos győzelmet, míg a tavalyi csoportkörös MOL Fehérvár idegenben mosta le a pályáról a montenegrói Zeta gárdáját.

Az első meccs eredmény után joggal bízhatunk abban, hogy mind a három csapatunk ott lesz a következő körben.

22bet

A 22bet-nél már ki is jöttek az egy hét múlva esedékes visszavágó szorzóival.

Abban nincs meglepetés, hogy a fehérváriak 5-1-es idegenbeli sikere után a hazai meccsükre semmit nem fizetnek a bukik, Huszti Szabolcsék győzelme 100 forintra mindössze hat forint profitot hozhatna.

A Honvéd Litvániában viszont már underdog lett, hiszen a kispestiek sikere közel háromszoros oddsot fizet, míg a vilniusiak győzelme valamivel a kettes szorzó felett mozog. Tekintve, hogy a Honvédnak még akár egy vereség is beleférhet, ezen az oddsszabáson nem nagyon kell meglepődni, ugyanakkor az első meccs képe alapján azért egy döntetlen minimum benne lehet a csapatban.

FRISS: Amennyiben a Debrecen továbbjut a következő körbe, úgy az olasz Torinóval mérkőzhet meg. Jó hír a magyar csapat számára, hogy a kinti meccset nem Torinóban, hanem az onnan 90 km-re lévő Alessandriában rendezik meg, ahová maximum 4000 nézőt engednek majd be.

A Debrecen a 3-0-s győzelem után szintén nyeregben érezheti magát, és a hajdúságiak a visszavágón is esélyesebbek a fogadóirodánál. A Loki győzelme 2.27-ért pakolható, míg az albánok öröme 2.74-es szorzóval kecsegtet. Itt is ugyanaz a helyzet, mint a Honvéd esetében, az első meccsen látottak alapján a Loki is jó lehet legalább egy X-re idegenben is.

Mit gondoltok a visszavágó szorzóiról?
Oddsok a visszavágóra    
  1 x 2
Zalgiris - Honvéd 2,12 3,30 2,86
MOL Fehérvár - Zeta 1,06 10,00 16,00
Kukesi - Debrecen 2,74 3,30 2,27
borítókép: dvsc.hu
megosztom