Sportfogadás

Majd' harmincszoros pénzt érne egy újabb történelmi Bayern-szezon

  • gb1
megosztom

A rekordbajnok számára a duplázás közel sem kivitelezhetetlen feladat, de ha a BL is összejön, bankot robbanthatunk.

A 2012/13-as szezon felejthetetlenre sikerült. fotó: Bayern Official

A Bayern München szurkolói, de talán a klubot kevésbe szeretők is emlékeznek a 2012/13-as csodaszezonra. Az már valószínűleg csak a hardcore fanoknak dereng, hogy akkor a nyáron megszerzett Mandzukic, Dante és Javi Martinez trióval (és még páran) kiegészülve zsinórban kilenc győzelemmel kezdte az idényt a csapat, amely aztán történelmi tettet hajtott végre. A szezon végén ugyanis a Salátástál és a Német Kupa-trófeája mellett a Bajnokok Ligája serlegét is elhódították.

Ez immár több, mint hat éve történt, ám azóta is szép számmal gyűjtögették a fémeket a Bőrnadrágosok. Az eltelt hat esztendő alatt a bajnokságban egyszer sem tudták megelőzni őket a végelszámolásnál és a Német Kupát is három alkalommal bezsákolták. A BL-címre ugyan azóta várnak, pedig többször közel álltak a döntőbe kerüléshez és valójában nagy kudarcot egyik évben sem vallottak.

Az új szezon mindig tiszta lapot jelent, hétfőn pedig a csapat megkezdte a felkészülést az új kihívásokra a Sabener Strassén. Az első évében sokáig pengeélen táncoló Niko Kovac végül megtarthatta állását és leszögezte, hogy a minimum elvárás a tavalyi teljesítmény megismétlése. 

Tavaly duplázni tudtunk és ezeket a címeket szeretnénk is megvédeni - ismét mi leszünk az üldözöttek. Az ambícióink nagyon magasak, a cél pedig ugyanaz, mint egy évvel korábban. További cél, hogy a BL-ben még jobban szerepeljünk

- mondta a 47 éves szakember.

Ami nagyon fontos lenne a friss kiírások előtt, az Robben és Ribery megfelelő pótlásának a megoldása. Leroy Sanéval elvileg hónapok óta tárgyalnak, bár közeli források azt állítják, hogy az ifjú német támadó csak Citys fizetését akarja ezzel feltornászni, váltásra azonban nem adná a fejét. A védelembe Hernandez és Pavard érkezése stabilitást adhat, de csatárfronton mindenképp ráfér az erősítés a csapatra.

Kiemelendő hír azonban, hogy Hansi Flick személyeben nagyon fontos szakember érkezett, hiszen a segédedző a 2014-es vb győztes német válogatottnál is aktívan tevékenykedett és kellő rutinnal rendelkezik a legmagasabb szinten is. Az sem mellékes, hogy jól ismeri a klubot, valamint Kovac jó barátja.

Nos, a Bayern körüli történésekkel rengeteg hasábot megtölthetnénk még, de ennek a cikknek az apropója nem feltétlenül ez. Sokkal inkább, hogy a     a német csapatok közül egyedül a Bayern Münchennek nyitott külön fogadási piacot, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy hány- illetve milyen trófeákat sikerül elhódítania a 2019/20-as idényben az együttesnek.

A duplázás mindig erősen benne van a pakliban, tehát az erre kiszabott @3.00-as odds hordozhat némi értéket, annak ellenére is, hogy a bajnokságban nagyon érik már egy első helyről lecsúszás. Ha pedig összejönne egy újabb triplázás, @29-szeres pénzt kaszálhatnánk - ez a bravúr persze nem csak Németországban, de más országok klubjainál is nagyon ritkán jön össze.
 

Szerinted megéri valamelyik bayernes long-term fogadásba fektetni?
 

bet365
megosztom