Sportműsor

Jönnek a döntők Wimbledonban, az elődöntők Afrikában - íme a hétvégi menü!

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

Szép lassan beröffen az európai klubfoci élet, hiszen a hétvégén már megkezdődik például az orosz, a román, a bolgár, a szlovén és cseh pontvadászatok is, a horvátoknál pedig Szuperkupa-finálét rendeznek. 

Vasárnap az elődöntőkkel folytatódik az Afrikai Nemzetek Kupája, 18 órától a Szenegál - Tunézia, 21 órától pedig az Algéria - Nigéria mérkőzéseket követhetjük figyelemmel.  

Vasárnap délután elrajtol az U19-es Európa-bajnokság is, ahol két négyfős csoportban kezdik meg a küzdelmeket a csapatok, az este 19 órakor kezdődő Olaszország - Portugália rangadót az Unibet Tv is közvetíti.

Ne felejtsük el, hogy a    jóvoltából felkészülési meccsek tömkelegére tudunk majd fogadni szombaton és vasárnap, köztük számos magyar első- és másodosztályú csapat meccseire. 

  • Szenegál - Tunézia - Sport1, vasárnap 18:00
  • Algéria - Nigéria - Sport1, vasárnap 21:00

 

Tenisz

A hétvégén mindkét nemnél bajnokot avatnak Wimbledonban. Hagyományosan a hölgyek döntőjére szombaton, míg az urakéra vasárnap kerül sor. A női finálé főszereplői már ismertek, Serena Williams a kilencedik, Simona Halep pedig az első wimbledoni trófeájáért száll majd harcba. A férfiaknál a cikk írásának pillanatában még nem tudjuk a döntős résztvevőket, de ami biztos, hogy a Novak Djokovics, Rafael Nadal, Roger Federer, Roberto Bautista-Agut kvartettből kerül ki a 2019-es bajnok. 

  • Női wimbledoni döntő - Eurosport 2, szombat 14:00
  • Férfi wimbledoni döntő - Eurosport 2, vasárnap 14:00

 

Kattins a képre az ajánlatért!


Kézilabda

Vasárnap az utolsó csoportmérkőzésekre kerül sor a női U19-es Európa-bajnokságon, melyet hazánk rendez. Lányaink vasárnap Spanyolországgal meccselnek, mely találkozóval kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk.

  • Magyarország-Spanyolország, M4 Sport, vasárnap 18:30

 

Kerékpár

A Tour de France-on szombaton és vasárnap a nyolcadik és a kilencedik etapokra kerül sor. Mindkét szakasz útvonala elég színes, de ha nem történik meglepetés, akkor a sprinterek lehetnek főszerepben. 

  • Tour de France 8. szakasz - Eurosport, szombat 12:00
  • Tour de France 9. szakasz - Eurosport, vasárnap 13:00

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom