Kézilabda

Duplázós tippünk van válogatottunk meccsére

  • Tomihmv
megosztom

Az U19-es női kézilabda válogatottunk a hazai rendezésű Eb második napján Ausztriával játszik.

Ujjgyakorlat előtt a magyar válogatott. - Fotó: Facebook

Magabiztos sikerrel mutatkozott be a magyar női U19-es kézilabda válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, hiszen csütörtökön 27-18-ra nyert Montenegró ellen. Különösen az első félidő volt pazar a mieinktől, mivel a szünetre nyolcgólos előnyre tettünk szert, így a második játékrészben tartalékolhattunk.

Pénteken már jön is a következő ütközet, az ellenfél a szomszédos Ausztria lesz, amely válogatott az első körben igen nagy pofonba nézett bele, hiszen 33-22-re kapott ki Spanyolországtól. Igaz, abban semmi meglepő nem volt, mivel messze az osztrákok számítanak a leggyengébb csapatnak a csoportban. 

A magyar női junior válogatott kerete:
Kapusok: CSAPÓ Kincső (Dunaújvárosi KKA), HERCZEG Lili (NEKA), SZABÓ Dóra (DVSC Schaeffler)
Jobbszélsők: ARANY Rebeka (DVSC Schaeffler), BÁNFAI Kíra (MTK Budapest), MIHÁLY Petra (Dunaújvárosi KKA)
Jobbátlövő: ALBEK Anna (Graz, osztrák)
Irányítók: PÁL Tamara (Győri Audi ETO), TÓTH Nikolett (FTC-Rail Cargo Hungaria), KELLERMANN Dóra (Győri Audi ETO)
Beállók: ZSIBORÁS Luca (FTC-Rail Cargo Hungaria), SIMON Armilla (Érd)
Balátlövők: KÁCSOR Gréta (GVM Europe-Vác), VÁMOS Petra (NEKA), SZILOVICS Fanni (Győri Audi ETO), KUCZORA Csenge (GVM Europe-Vác)
Balszélsők: SCHATZL Natalie (Érd), STRANIGG Zsófia (MTK Budapest), TAKÓ Viktória (NEKA)
Szövetségi edző: GOLOVIN Vlagyimir
bet365

A második ütközetünkön is borítékolható tehát a siker, ráadásul a kiütéses fajtából, hiszen Golovin Vlagyimir mester elmondása szerint az osztrákok elleni találkozón is végig fókuszál majd a csapat, nem vesszük félvállról a találkozót. Amit alátámaszthat az is, hogy a meccset követően egy pihenőnap következik, a csoportzárót, a spanyolok ellen, vasárnap ejtjük meg.

Így pedig könnyedén kijöhet a felek közti hatalmas tudásbeli különbség és a magyar válogatott magabiztos sikerrel abszolválhatja a találkozót. Azonban a hendikep határt (14,5) jól lőtték be a bukmékerek, így mi inkább a mieink góljaira fogadnánk. Abból is legalább 36-ra, ami az edzőmeccseken, a hasonló kaliberű együttesek ellen rendre összejött. Ráadásul most már nincs lámpaláz és a hazai közönség egy öröm kézilabdába is belehajszolhatja együttesünket.

{"headTitle":"U19 Magyarország - U19 Ausztria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-12 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"U19 Magyarország góljai 35,5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom