Bajnokok Ligája

Már a Fradi a favorit - friss szorzók a továbbjutóra

megosztom

A 2-1-es hazai győzelem után a bukmékereknél már a Ferencváros számít a továbbjutásra esélyesebb csapatnak.

Hatalmas küzdelmet hozott a szerda esti Ferencváros - Ludogorec Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzés, amely a magyar bajnok 2-1-es győzelmével ért véget. A 18 ezer néző előtt lejátszott találkozón mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de szerencsére a Fradi volt pontosabb a kapu előtt, így ha minimálissal is, de előnnyel utazhat majd a razgradi visszavágóra.

Zubkov gólja jelenti a Fradi előnyét - Fotó: MTI

A szerdai meccsen látottak alapján újabb kemény 90 perc vár majd a csapatokra. A Ludogorec hazai pályán mindenképpen esélyesebbnek számít, ráadásul az idegenben szerzett góljának köszönhetően már egy 1-0-s siker is a továbbjutását érné.

Az is a bolgár csapat mellett szólhat, hogy a budapesti találkozón az igazán veszélyes játékosai többnyire a padon ültek vagy csereként szálltak be, ám az eredmény ismeretében jövő hétre alighanem megfelelő fizikai állapotba hozzák őket.

Szerencsére a Fradinak is lesznek még plusz emberei, hiszen Bulgáriában már pályára léphet a brazil Isael és vélhetően David Lanzafame is többet tud vállalni szűk 30 perc játéknál.

Az mindenképpen biztató volt, hogy a Fradi fel tudta venni a kesztyűt egy olyan csapattal szemben, amely rendszeresen szereplője a nemzetközi kupák csoportköreinek és nemzetközi rutin tekintetében fényévekre van a magyar csapatoktól.

 

A visszavágónak a Ludogorec, a továbbjutásnak a Fradi az esélyese

A 2-1-es magyar győzelemmel végződő odavágót követően csütörtökön már kijöttek az első szorzók a 17-ei visszavágóra. Nem meglepő módon a razgradi találkozó 90 percét illetően a Ludogorec a favorit, a bolgár bajnok rendes játékidőben aratott győzelmére 1.82-es szorzót kínálnak. A döntetlen 3.60-ért, a Fradi győzelme pedig 4.42-es szorzóért fogadható.

{"headTitle":"Ludogorec - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"4.42","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

A továbbjutást illetően viszont már a magyar csapat lett az esélyes. A szerdai meccs előtt a Ferencváros továbbjutására 2.50 - 2.70 körüli szorzót kínáltak a fogadóirodák, míg a Ludogorecre 1.40 körül lehetett fogadni, csütörtökre azonban nagyot fordult a világ, hiszen immáron a Fradi az esélyesebb a továbbjutásra.

{"headTitle":"Ludogorec - Ferencváros - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-17 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec ","odds":"2.025","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"1.785","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

A Fradinak egy döntetlen és természetesen egy győzelem is meghozhatja a kívánt eredményt, de akár egy szűk vereség is beleférhet, ha legalább két gólt sikerülne szerezni. Az biztos, hogy Razgradban messze nem lesz olyan remek a hangulat, mint a Groupama Arénában, és az is jó előjel lehet a magyar bajnok számára, hogy hazai pályán a Ludogorec túlságosan nem sziporkázott a nemzetközi meccseken az elmúlt idényben.

Az EL csoportkörben a Leverkusentől (2-3) kikapott, a ciprusi AEK Larnaca (0-0) és a svájci Zürich (1-1) ellen pedig csak döntetlenre futotta ez erejéből.

Az első lépést tehát megtette a Ferencváros a továbbjutás felé, a második megtételére pedig jövő hét szerdán kerülhet sor.

Szerinted továbbjut a Fradi?x;
22bet
[3062670] 2019-07-17 19:30:00 Ludogorets Razgrad - Ferencvárosx;
megosztom