Európa Liga

Két meccs, dupla pénz - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön 43 mérkőzést rendeznek az Európa Liga első selejtező fordulójában, melyek közül kettőre is van tippünk.

A Molde meccsén ezúttal is potyoghatnak a gólok. - Fotó: Twitter

Kedden kettő, szerdán egy meccs került terítékre, míg csütörtökön 43 mérkőzést rendeznek a második számú európai kupasorozat első selejtezőkörében. A találkozók közül a Molde-KR Reykjavik és a Sahtar Szoligorszk-Hibernians ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az előbbivel, vagyis a norvég-izlandi párharccal. Mindkét együttes otthonában javában zajlik a bajnokság, így nem felkészületlenül esnek be a selejtezősorozatba. Papíron a Molde képvisel nagyobb játékerőt, vezeti is a norvég ligát, azonban a június eleji leállást követően kissé megtorpant, öt meccséből csak kettőt húzott be. A KR Reykjavik együttese ugyanakkor bombaformában van zsinórban 10 (!) tétmeccset nyert meg, aminek köszönhetően magabiztosan vezeti az izlandi ligát, továbbá már az elődöntőben jár otthoni kupájában.

A bukiknál igen komoly favorit a Molde, ám az előjelek alapján akár szenvedős is lehet ez a mérkőzés a norvég csapat számára. Szerintünk gólokra érdemes fogadni ezen a találkozón, hiszen nagy esély van rá, hogy legalább három találat születik az Aker Stadionban csütörtökön.

bet365

A kombink másik meccse a Sahtar Szoligorszk-Hibernians ütközet, vagyis egy fehérorosz gárda fogad egy máltait. Az oddsmestereknél a hazai csapat a toronymagas favorit mellyel teljes mértékben egyetértünk és mi is erre fogadunk.

Hogy miért? A Sahtar nehezebb feladatokat is oldott már meg a korábbi években a nemzetközi kupákban, a fehérorosz bajnokság jelenleg is zajlik, a Szoligorszk jó formának örvend, hiszen az utolsó három tétmeccsét behúzta, mindezen túl pedig a fehérorosz csapatok roppant masszívak otthon. Ezzel szemben a Hibernians minden téren a Sahtar mögött van, nyári szünet van a máltai bajnokságban, vagyis gyakorlatilag "hidegen" esik be a csapat a találkozóra, arról nem is beszélve, hogy az eddigi 28 idegenbeli nemzetközi kupameccséből 25-öt (!) elveszített.

Mindezek után tehát nem kérdés, hogy kire fogadunk ezen a meccsen, amelyen még az is benne van a pakliban, hogy a Sahtar formalitássá teszi a visszavágót.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 11:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.09","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Molde - KR Reykjavik // Több, mint 2,5 gól","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Shakhter Soligorsk - Hibernians // Shakhter Soligorszk","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom