Afrikai Nemzetek Kupája

Ilyen oddson érdemes rámenni a meglepetésre

megosztom

Madagaszkár, a torna egyik legnagyobb meglepetéscsapata veretlenül hasít a legjobb négy felé.

Madagaszkár sok szurkoló szívébe belopta magát teljesítményével. fotó: Twitter

Szerdán a papírformának megfelelően Szenegál és Nigéria jutottak be az Afrikai Nemzetek Kupájának elődöntőjébe. Ellenfeleiknek kilétére csütörtökön derül fény, ebben a cikkben pedig a Madagaszkár-Tunézia esélyeit latolgatjuk. Az oddsok alapján Tunézia a hatalmas favorit, ám úgy látszik, hogy sokan elkezdték pakolni Madagaszkárt, hiszen a 7.00-es nyitó szorzójuk már 4.33-nál jár.

{"headTitle":"Madagaszkár-Tunézia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Madagaszkár","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531331686","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531331687","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tunézia","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531331688","bookmaker":"23"}]}

Ez nem véletlen természetesen, hiszen a világ negyedik legnagyobb szigetének válogatottja történelmének első kupa részvételén hihetetlen szériát produkál. A csapatból még azt sem nézték ki a szakírók, hogy a csoportot túléli - végül két győzelemmel és egy döntetlennel, 5-2-es gólaránnyal az első helyen jutott tovább. Többek közt 2-0-ra verték azt a Nigériát, amely a másik két csoportmeccsén gólt sem kapott. Nem csak elöl nyújtottak maradandót, hiszen a torna előrehaladtával a hátsó alakzat is remekül összeállt.

Madagascar#mad-madagascar#5
Tunézia#tun-tunisia#5

Szerencséjükre a belga élvonalban focizó Marco Ilaimaharitra visszatérhet eltiltásából, így újra a legerősebb kezdővel állhatnak majd fel. Nagy változások Tunézia csapatában sem várhatók, a Ghána ellen beköszönő Taha Khenissi várható ékként, bár a szélső Wahbi Khazri kisebb izombántalmakkal bajlódik. Youssef Msakni és Dylan Bronn egy lapra vannak az eltiltástól.

[3024648] 2019-07-11 21:00:00 Madagascar - Tunéziax

Ugyan Tunézia is veretlenül érkezik a meccsre, de ne feledjük, hogy eddig a pontig rendes játékidőben még nem tudtak győzni. A csoportban három remit hoztak, a nyolcaddöntőben pedig Ghánát sikerült büntetőpárbajban felülmúlniuk. Mesterük, Taha Yassine Khnissi nem is volt lenyűgözve fiai teljesítményétől. "Az elején pocsék volt a teljesítményünk, ezzel tisztában vagyunk. A dolgokat azonban átbeszéltük annak érdekében, hogy kijavítsuk a hibákat és javuljunk. a negyeddöntőre. Madagascar nem kesz könnyű ellenfél. Kemény együttes, amely nyomás alatt fog tartani minket." - mondta Tunézia trénere.

De mire is fogadjunk? Kombinálva a két csapat tornán lejátszott nyolc meccséből összesen hat döntetlen született eddig, ehhez képest egész tisztességes az erre adott hármas odds. Amivel kasszát robbanthatunk, az, hogy a nyolcaddöntőikhez hasonlóan ismét tizenegyespárbaj dönt majd a továbbjutóról, de óvatos duhajoknak még ilyen oddson is megérhet egy próbát az 1X.

{"headTitle":"Madagaszkár-Tunézia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Madagaszkár vagy döntetlen","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A játék tizenegyesekkel dől el","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3024648] 2019-07-11 21:00:00 Madagascar - Tunéziax;
megosztom