Európa Liga

Gólos tippünk van a Loki selejtezőjére

  • ivan
megosztom

Az oddsok alapján sima meccs elé néz a Debrecen a Kukesi ellen, de az albán csapat tréfált már meg magyart nem régen.

Az albán Kukesi ellen lép pályára csütörtök este az Európa Liga selejtezőjében a Debrecen. Herczeg András együttese a fogadóirodák számai szerint komoly favoritja az első meccsnek, hiszen átlagosan 1.35-1.40-es szorzóval fogadható a sima hazai, míg az albánok győzelme akár kilencszeres pénzt is érhet.

Annyiból ez mindenképpen meglepő, hogy a két csapat kerete között mindössze 1 millió euró a különbség, vagyis ezek alapján akár egy ki-ki meccsről is beszélhetnénk, de úgy látszik a fogadók beárazzák a piacot.

Elővételben 8000 jegyet eladtak a Nagyerdei Stadionban

Az biztos, hogy a Debrecen felkészülése nem sült el rosszul, hiszen a tesztmeccseken a Loki gólerősen játszott és meccsek sorát nyerte meg. Ugyanakkor - ahogy arra Herczeg András is felhívta a figyelmet -  a teljes keret három hetet sem készült még együtt, sok új igazolásnak fizikai lemaradása van a többiekhez képest, ráadásul a csapat legnagyobb értékének számító Bódi Ádám sérülés miatt nem is léphet pályára.

Persze ezek nagyjából az albánokra is igazak lehetnek. A Kukesi 2013 óta mindig elindulhatott az Európa Liga selejtezőjében, de túl sok sikerélménye nem volt, hiszen 2015-ben sikerült egyedül a harmadik körig eljutnia, ahol a Legia Varsó 4-0-s összesítéssel búcsúztatta.

Fotó: dvsc.hu

Mire érdemes fogadni?

Az albánok nem titkoltan azzal a céllal lépnek majd pályára Debrecenben, hogy olyan eredményt érjenek el, amivel marad még esélyük a visszavágóra is. Ez nyilván egy minimális vereség vagy egy döntetlen lehet leginkább, szóval egy nagyon szervezetten játszó, de futballozni kevésbé akaró albán gárdával lehet kalkulálni.

Ahogy Herczeg András fogalmazott, ő már egy 1-0-s sikerrel is elégedett lenne, vagyis nagyon fontos célkitűzés a mai meccsre, hogy a Loki ne kapjon gólt. Ez természetesen kevés kockáztatással és fegyelmezett taktikával megvalósítható.

Szezoneleji formában van még mindkét csapat, ilyen esetekben pedig azért jócskán akadozhat még a gépezet mindkét oldalon.

A Debrecen alacsony szorzójának is köszönhetően, a gólok számát illetően picit magasabbra lőtték be az egálhatárokat, így szerintünk az 2.75 gól alatti ázsiai gólszám játszhatóvá vált. A tipp értelmében tétünk teljes egészét csak 4 vagy annál több találatnál veszítjük el, három gólnál a felét visszakapjuk, annál kevesebb gólt hozó végeredménynél pedig nyerünk.
 

Ti mit gondoltok a tippről?

 

 

 

 

{"headTitle":"Debrecen - Kukesi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt ","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3062821] 2019-07-11 19:00:00 DVSC - Kukesix;
megosztom