Tenisz

Ezekben a fogadásokban látunk értéket a Svitolina - Halep elődöntőben - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18
megosztom

Az ukrán Elina Svitolina és a román Simona Halep is első alkalommal juthat be a wimbledoni torna döntőjébe.

Csütörtökön a női elődöntőkre kerül sor Wimbledonban. A felső és az alsó ágon is eljutott egy-egy olyan játékos a legjobb négyig, akiknek Grand Slam tornán ez korábban még nem sikerült. Barbora Strycova ellenfele a hétszeres bajnok Serena Williams lesz, míg Elina Svitolina a korábbi világelső Simona Haleppel néz majd farkasszemet. Utóbbira fókuszálunk, az ígérkezik ugyanis az izgalmasabbnak és fogadás tekintetében is érdekesebb párosítás. 

{"headTitle":"Elina Svitolina - Simona Halep","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svitolina nyer","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Halep nyer","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az ukrán és a román egymás elleni mérlege éppen egálra áll, a korábbi nyolc mérkőzésükből ugyanis négyet-négyet tudtak megnyerni. Legutóbb idén a dohai elődöntőben csaptak össze, ami döntő szettben lett Halepé. Az előtte lévő három meccsüket viszont egyaránt Svitolina nyerte, ráadásul ezeken szettet sem veszített. Grand Slamen eddig egyszer mérkőztek meg, a 2017-es Garroson. Akkor a román nagyon komoly mélységből, 3-6, 1-5-ről meccslabdát hárítva fordított és jutott be az elődöntőbe. Így fest tehát az egymás elleni múltjuk, amiből olyan nagy következtetéseket nem lehet levonni. 

A 4-4 ellenére a bukmékerek egyértelműen Halepet favorizálják, ami nagyban köszönhető annak, hogy Svitolina soha nem járt még Grand Slamen ilyen magasságban.

Az ukrán lány hasonlít a férfi mezőnyből Alexander Zverevre, aki a major tornákon képtelen kihozni magából a legjobbját. Svitolinának most sikerült átszakítania a gátat és négy elveszített GS-negyeddöntő után ezúttal megoldotta a feladatot a legjobb nyolc között, de azt azért nem lehet mondani, hogy elvarázsolt volna minket a játékával. 

Nagyon nehezen birkózott meg az esélyesség terhével Karolina Muchova ellen és bizony a győzelméhez kellett az is, hogy a másik oldalon egy kifacsart játékos álljon.

Halep 2014 után ismét a döntőért játszhat Wimbledonban. - Fotó: WTA

Ami Halep menetelését illeti, a negyeddöntőben az ő szekere is döcögött, ám miután rendezte a sorait, átgázolt a kínai ellenfelén. 

A románnak nem ez a legerősebb borítása, de játszott már Wimbledonban elődöntőt. All-rounder játékosról lévén szó ezen a speciális borításon is minőségi teniszre képes. 
 

Kattints az ajánlatért!


Mire fogadjunk?

Egyik játékosnak sincs igazán nagy szervája, fogadóként viszont kiválóan tudnak játszani, különösen akkor, ha második szervát kapnak. Az egyik kulcsa lehet tehát a meccsnek az első szerva hatékonysága. Ebben talán Halep egy fokkal erősebb, de nagy különbség nincs köztük. Amire tehát viszonylag jó esély mutatkozik, hogy brékekben nem lesz hiány. 

Érdemes lehet azzal rizikózni, hogy Svitolinának rögtön az első adogatójátékában bréklabdát kell hárítania. Mégiscsak első wimbledoni elődöntőjében lép majd pályára és a világ egyik legjobb fogadója áll majd vele szemben. 

Mivel sok brék várható és két nagy küzdő meccsel majd, így a 21.5 feletti játékszám is jó választás lehet. Illetve ne felejtsük el, hogy Wimbledonban még Halep sem játszott döntőt, szóval a tét mindkét részről igen komoly. 

{"headTitle":"Elina Svitolina - Simona Halep","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-11 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos első adogatójátéka - bréklabdát kell hárítania: Svitolina igen","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"21.5 játék felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

megosztom