Tenisz

Ezek a legjobb fogadások Nadal meccsén? - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18
megosztom

A spanyol klasszis megszenvedhet az amerikai Sam Querrey-vel az elődöntőbe jutásért.

Szerdán a férfiak negyeddöntős összecsapásaival folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban. Az oddsok alapján nem számíthatunk óriási izgalmakra, hiszen a négy favorit továbbjutása alig másfélszeres pénzt ér, ugyanakkor akad egy olyan párosítás ahol érdemes lehet némileg szembemenni a fogadóirodákkal. 

{"headTitle":"Sam Querrey - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Querrey nyer","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nadal nyer","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Igen, Sam Querrey és Rafael Nadal negyeddöntőjéről van szó, amelyen a mallorcai salakkirály toronymagas favoritnak számít. De a 198 centis amerikai nem az a játékos, akit Wimbledonban egy legyintéssel el lehetne intézni, hiszen Querrey igazi füves pályás specialista és immáron zsinórban a negyedik alkalommal bizonyítja, hogy a tenisz szentélyében bárkire veszélyt jelent. 

Querrey az elmúlt néhány évben az All England Clubban levadászta Novak Djokovics, Andy Murray, Kevin Anderson és Jo-Wilfried Tsonga skalpját is. 

Természetesen Djokovics 2016-os legyőzése szólt a legnagyobbat, amikor is bőven 20-as odds felett kínáltak a hórihorgas amerikaira. 

Querrey komoly fenyegetést jelent a legjobbakra is Wimbledonban. - Fotó: ATP

Querrey idei szezonja meglehetősen szerény, de Wimbledon előtt Eastbourne-ben csak összehozott egy döntőt, a füves pályás Grand Slamen pedig tovább javult a játéka és meglehetősen simán vette az eddigi akadályokat. Az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy a füvön igencsak hektikus Dominic Thiemet leszámítva kiemelt játékossal nem találkozott a negyeddöntőig vezető úton. 

Az amerikai legnagyobb fegyvere természetesen az adogatása, amellyel az eddigi ellenfelei nem igen tudtak mit kezdeni. 

Querrey a négy mérkőzése alatt mindössze egyszer veszítette el az adogatását. Kerek 100 ásznál tart és az első szervák után átlagban 85%-ban megnyeri a pontokat.

Ez az a szerva, ami még a legjobb fogadóknak is kihívást tud okozni Wimbledonban. 

Nadal játékára eddig nem lehetett panasz, a spanyol a Nick Kyrgios elleni csörtét leszámítva tükörsimán menetel, az ausztrál fenegyerek ellen pedig a legjobb játékát előhúzva tudott négy szettben nyerni. 

Mire fogadjunk?

Az egymás elleni mérlegük 4-1 Nadal javára, azonban a legutóbbi, 2017-es acapulcói összecsapásukat az amerikai nyerte, ráadásul ez egy döntő volt. Ami Acapulcóban és Wimbledonban közös, hogy Querrey mindkét helyszínen évek óta borzasztó nagy önbizalommal játszik.

Természetesen egy Grand Slam negyeddöntő más kávéház, de az amerikai a régebbi mérkőzéseiken is rendre jó volt legalább egy szettre, legalábbis amikor gyors borításon találkoztak. 

Sok múlik majd azon, hogy Querrey mennyi extrát tud hozzátenni, például az acapulcói győzelménél 6/6 bréklabdát hárított. 

Mi hiszünk Big Samben és véleményünk szerint a 33.5-tel némileg alacsonyra szabták az over/under határt. Ha Nadal 3-0-ra nyer, a 34 játék még úgyis kényelmesen összejöhet. 

Ha már a bet365 felvette a kínálatába az ászos fogadásokat, akkor rá is megyünk Querrey-nél a 20.5 overre. Eddig 25-ös átlaggal termelt, Acapulcóban pedig anno 19-et rámolt be Nadalnak két szett alatt. 

{"headTitle":"Sam Querrey - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 33.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Játékos ászok - Querrey 20.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom