Bajnokok Ligája

Két hazai sikerrel kaszálnánk a Bajnokok Ligájában

  • Tomihmv
megosztom

Kedden megkezdődik a komolyabb része a BL-selejtezőknek, a tizenhat találkozóból két meccsre fogadunk!

A Dudelange tavaly majdnem a Vidit is megviccelte. - Fotó: molvidi.hu

Tizenhat mérkőzést rendeznek kedden és szerdán a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének odavágóin, mi pedig két találkozóra, nevezetesen a Dudelange-Valletta és a Slovan Bratislava-Sutjeska találkozókra fogadunk.

Kezdjük az előbbi találkozóval, vagyis a Dudelange-Valetta ütközettel. Egy luxemburgi-máltai csatából alapvetően bárki kikerülhetne győztesen, de az utóbbi időkben a luxemburgi foci megcsillantotta tudását, mind válogatott, mind klubszinten.

Utóbbira emlékezhetünk is, hiszen tavaly a Dudelange kis híján kiejtette a BL-ből a Videotont, ám az Európa Ligában szerencsésebb volt. A második számú sorozatban sorrendben a Dritát, a Legia Varsót majd a CFR Clujt búcsúztatta, vagyis a csoportkörbe jutott, ahol a Olimpiakosz, Milan, Betis trió ellen egy pontot gyűjtött. Hazai pályán pedig csak a csoportkörben kapott ki a nagy menetelés során.

A Valletta egy körnél többet sohasem ment a nemzetközi kupaporondon, a kicsit is nehezebb ellenfelek ellen rendre megadta magát, házon kívül pedig abszolút súlytalan a máltai alakulat.

Noha a Transfermarkt szerint a vendégek egy hajszállal, de "izmosabbnak" számítanak, az idei igazolások (olyan csapatoktól kapott kölcsön játékosokat a Dudelange, mint a Nice, a Standard Liége, az Anderlecht vagy a Lyon), továbbá a tavalyi eredmények és mostani felállás alapján szerintünk a Dudelange behúzza az odavágót.

bet365

A kombink másik meccse a Slovan Bratislava-Sutjeska, amely ütközet jóval egyértelműbbnek tűnik, mint az előző találkozó. A szlovákok ugyanis minden téren a montenegróiak fölé emelkednek, tudás, játékoskeret mélysége és annak minősége, illetve a formát illetőleg is.

Mindamellett azon tény mellett sem szabad elmenni, hogy a Sutjeska (mióta Montenegró független állam) egy kört sem élt túl a nemzetköz kupákban, házon kívül pedig voltaképp a pofozógép szerepét tölti be.

Ezzel szemben pedig a Slovan egyre szebb eredményeket ér el, 2014-ben épphogy lemaradt a BL-csoportkörről (az EL-ben vigasztalódott), tavaly pedig egészen a 3. selejtezőkörig jutott az EL-ben, úgy, hogy hazai pályán valamennyi meccsét megnyerte, többek közt a Rapid Wien ellenit is.

Szerintünk Holman Dávidéknak nem okozhat gondot a montenegrói csapat szerdán, és még az is benne a pakliban, hogy már az odavágón eldöntik a párharcot.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-09 20:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.03","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Dudelange - Valletta // Dudelange","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/530313920","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Slovan Bratislava - Stujeska // Slovan Bratislava","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/529426162","bookmaker":"23"}]}
megosztom