Tipp

Íme egy value élő fogadás, amely órákig megjátszható lesz

 • Cesc18
megosztom

A Tour de France negyedik szakaszán a sprintereké a főszerep, Caleb Ewan pedig a dobogón végezhet.

Kedden a negyedik szakasszal folytatódik a Tour de France, méghozzá a hétfői után egy újabb 210 km-nél is hosszabb távval. A tegnapi inkább hasonlított egy tavaszi belga egynaposra, a mai etap befutója viszont abszolút a sprintereknek kedvez. 

Kire fogadjunk?

Papíron a mezőny két leggyorsabb sprintere a belga Dylan Groenewegen és az olasz Elia Viviani. Kettejük csatája az első szakaszon elmaradt, miután előbbi a hajrában bukott. Szerencsésen megúszta azonban a földre kerülést a 26 éves belga , így tovább harcolhat, hogy zsinórban harmadik Tourján is szakaszt nyerjen. Vivianinak olaszként természetesen a Giro d'Italia volt a szezon egy fő versenye, de ott nem tudta a legjobb formáját hozni és szakaszgyőzelem nélkül maradt. 2014 után így ismét megpróbálkozik a Touron alkotni valamit nagyot. 

A Groenewegen - Viviani duóra a legnagyobb veszélyt Caleb Ewan jelenti.

A 165 centis ausztrál nem tipikus sprinter alkat, ám olyan technikát fejlesztett ki, amivel képes felvenni a versenyt a legjobbakkal.

Olyannyira, hogy Vivianival ellentétben, Ewan két szakaszt is behúzott a Girón. 

Ewan igazi specialistája a maratoni szakaszoknak. - Fotó: Twitter

A Lotto Soudal sprintere mindkétszer egy olyan etap végén tudott diadalmaskodni, ami 200+ km hosszú volt. Az ilyen maratoni távok kifejezetten fekszenek az ausztrálnak, nem véletlen, hogy van már dobogós helyezése a 294 km-es Milano-Sanremoról is. 

Ahogyan a fentebbi szintrajzon látható, a mai szakasz nem is teljesen sík lesz, a dombokkal színezett útvonal pedig pláne fekszik Ewannek. 

A topesélyesek között Peter Sagan nevét találjuk még, de a szlovák soha nem tartozott a klasszikus sprinterek közé, ráadásul idén nem is örvend a legjobb formájának. Sagannak az első szakaszon Groenewegen bukásával jó esélye lett volna a győzelemre, de még így sem tudta behúzni a szakaszt. Mint ahogyan tegnap is csak egy ötödik helyre futotta tőle, pedig a kemény meredek fal a végén igazán kedvező volt számára. 

A bukmékerek H2H-ben Sagant éppen Ewennel teszik párba, ami véleményünk szerint abszolút az ausztrálnak áll. Nem csak azért, mert Ewant jobb sprinternek tartjuk, hanem mert

a szlovák tegnap komoly erőket mozgósított a szakaszgyőzelem reményében, míg a többi sprinter spórolósra vette a figurát. 

A bukmékerek némileg érthetetlenül Sagant favorizálva hozták ki az oddsokat, miközben a szakaszgyőzelemre Ewant tartották esélyesebbnek...Mostanra nagyjából 50-50-re módosultak az esélyek, de még ebben az 1.89-es oddsban is rejlik némi value. 

{"headTitle":"Tour de France 4. szakasz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-09 12:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"H2H: Sagan vs Ewan: Ewan","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A fogadási határidő után is megjátszható a tipp, ugyanis a    rendre felveszi az élő kínálatába a Tour szakaszokat. Érdemes a fórumunk "Live is Live" topikját is figyelemmel követni, mert a délután folyamán ott jelentkezünk majd további észrevételekkel a szakaszt illetően. 

bet365

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. július 9., Kedd 07:45

  Tour de France 2019 | Stage 4

  2019. július 9., Kedd 12:10
  • Ország:Franciaország
  • Fogadás típusa:H2H
  • Tipp:Peter Sagan - Caleb Ewan: Ewan
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.00
  • Eddig éri meg:1.75
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Sprintbefutós szakasz várható, azaz Viviani - Groenewegen - Ewan - Sagan csata. Közülük Sagan a leglassabb egy sík sprintnél, ráadásul a szlovák tegnap komoly erőket mozgósított egy szakaszgyőzelem reményében, míg a riválisai spórolósra vették a figurát. 213 km-es szakasz dombokkal cifrázva, ez Ewan kedvenc terepe. A Girón is két 200+ km-es szakasz végén tudott a leggyorsabb lenni. Ezt 2.00-es oddsot abszolút nem értem, hiszen a szakaszgyőzelemre esélyesebb, mint Sagan, H2H-ben viszont még is dog. Ez így értelmezhetetlen, az oddsoknak éppen fordítva kellene lennie.

  • Eredmény:

   Ewan

  • kimenetel
   Nyereség
  • 6.00
megosztom