Tenisz

Speckó fogadással támadunk az alulértékelt argentin meccsén - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18
megosztom

Guido Pella újabb bravúrra készül, ezúttal Milos Raonic lehet az áldozata.

A hagyományos vasárnapi pihenő után hétfőn a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban. Az uraknál elég egyértelmű párharcokat találunk, a bukik által legszorosabbnak kihozott meccsen is 1.33-3.40 az oddspár. A játéknap legnagyobb kérdése tehát, hogy melyik mérkőzésen borul majd a papírforma? 

Számunkra a leginkább "gyanús" nyolcaddöntő Guido Pella és Milos Raonic párharca, ahol egyáltalán nem értünk egyet az oddsmesterek által meghatározott számokkal. 

Pellának ugyanis két komoly skalpja is van már az All England Clubban, az egyiket tavaly, a másikat pedig néhány napja jegyezte. Ami különös ebben a két győzelemben, hogy mindkétszer egy olyan játékost győzött le, aki egy évvel előtte döntőt játszott Wimbledonban. No, de kikről is van szó? 2018-ban hatalmas meglepetésre Marin Cilicet búcsúztatta, míg pénteken Kevin Andersont küldte haza. 

Pella először jutott be egy Grand Slamen a legjobb 16 közé. - Fotó: ATP

Két igen komoly bravúrgyőzelem volt ez Pellától, pedig alapvetően salakjátékosként tartjuk számon. De a 29 éves argentin most már sokadjára bizonyította, hogy a gyorsabb borításokon is képes csoda dolgokra. 

 

Kattins a képre az ajánlatért!

Pella egyébként zseniálisan kezdte a szezont, ám éppen a Roland Garroshoz közeledvén esett vissza a formája, így Párizsban a vártnál korábban kiesett. Wimbledon előtt két füves pályás tornán indult, de egyiken sem volt szerencséje, hiszen rögtön az első körben olyan játékosokkal találkozott, akik végül egészen a döntőig masíroztak. 

Wimbledonban három underdogként aratott sikernél jár, ugyanis nem csak Anderson, de Andreas Seppi és Marius Copil ellen is őt tartották az esélytelenebbnek a továbbjutásra. 

Ezek után Raonic sem lehet nyugodt, akit igazán komolyan még nem teszteltek a tornán. Ennek megfelelően szettveszteség nélkül vette az akadályokat, de azért egy-egy játszmában benne volt, hogy az ellenfele viszi el. 

Mire fogadjunk?

Pella általában jó taktikával lép pályára a nagy szervás játékosok ellen. A hatékony balkezes adogatásaival képes tartani a lépést, a szoros szettvégjátékokban pedig már bármi megtörténhet. Underdogként a legveszélyesebb, ugyanis az esélyesség terhével sokszor nem tud megküzdeni, ha viszont nincs rajta nyomás és felszabadultan üthet, akkor mindig jobb teljesítményre képes. 

Két tippben gondolkozunk. Az egyik, hogy Pella fog legalább egy szettet, a másik pedig, hogy 16.5-nél több játékot nyer. Utóbbi Robin Haase-nak is összejött Raonic ellen, annak ellenére, hogy 3-0-ra kikapott. Ehhez nem kell más, mint szoros szetteket játszani, ami a kanadai ellen füvön nem olyan nagy kunszt. 

{"headTitle":"Guido Pella - Milos Raonic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-08 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos megnyert játékai: Pella 16.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom