Tippjáték

Nálunk 8000 forintot ér egy jó tipp a Fradi-Ludogorecre!

megosztom

Végre itt a BL-szezon - az egyetlen magyar vonatkozású selejtezőt meg is spékeljük egy kis játékkal.

Kedden és szerdán 32 csapat kezdi meg a Bajnokok Ligája 2019/20-as kiírásának első selejtezőkörét. A magyar szemek természetesen a honi bajnok Ferencvárosra szegeződnek majd, amely első ízben a bolgár élvonal első helyezettjével, a tavalyról már jól ismert Ludogoreccel meccsel majd. 

A találkozó első felvonására a kilencedik kerületi Groupama Arenában kerül sor szerdán 20 órától, mi pedig az amúgy sem kis izgalmakat megspékeljük a már jól ismert játékformulával. A versengés ezúttal az Unibet-számlával még nem rendelkező olvasóinkat célozza, akik amennyiben teljesítik a feltételeket, biztos 3000 forintban részesülnek. Helyes tipp esetén ráadásul még 5000 forinttal toldjuk meg -egyenlegüket. Íme a részletek:

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy mi lesz a Ferencváros-Ludogorec végeredménye és garantált nyereményben részesülhetsz!

 

 

 

 

20190708154045

Fontos kitétel, hogy ebben a promócióban csak azok kvalifikálhatnak a nyereményekre, akik még nem rendelkeznek Unibet-számlával! A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 

2019. július 12. 23:59-ig

141
A játék menete és részvételi feltételei
  • Tippeld meg, hogy mi lesz a Ferencváros-Ludogorec BL-selejtező első meccsének a végeredménye, Tippedet az első elődöntő mérkőzés kezdőrúgásáig (július 10. szerda 20:00) adhatod meg. 
 
 
  • Akik eltalálják a a Fradi-Ludogorec végeredményét és teljesítették a feltételeket, extra 5000 forint sportfogadótőkét kapnak a 3000 forinton felül. 
 
  • Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 HUF kezdőbónuszt is! További részletek megtalálod irodabemutatónkban!

unibet
Már van Unibet-számlád? Akkor se csüggedj, hiszen a wimbledoni döntőre újabb játékkal jelentkezünk, amelyen minden olvasónk irodáktól függetlenül kvalifikálhat a nyereményekre.

 

megosztom