Sportfogadás

A szavunk is elállt ezektől a TipPics-szelóktól

megosztom

Több olvasónk is megmutatta, hogy mit jelent az, hogy nagyban játszani. Hatszámjegyű tétek és hétszemjegyű nyeremények a TipPics-ben.

Mozgalmasan telt a hétvége a hatharom.com TipPics-részlegében, hiszen több olvasónk is parádésabbnál parádésabb szelvényeket posztolt.

'Paco05' szelvényeivel rendszeresen találkozhattok, hiszen már régóta a közösségünk tagja, és bizony rendszeresen odavág a bukmékereknek. Februárban akadt 3,5 milliós nyereményt jelentő fogadása, legutóbb másfél hete pedig 666 ezer forinttal szomorította meg a Bet365-öt.

Olvasónk ezen a hétvégén sem tétlenkedett, hiszen péntektől vasárnapig milliós nagyságrendben fosztogatta az irodát. Leginkább a wimbledoni teniszverseny szerepelt a (t)étlapon, de az Afrika Kupa, a Copa América és a női-vb sem maradt ki a szórásból. Ide kattintva megnézhetitek a nyertes összeállításokat, mi most a vasárnapra szóló, kizárólag fociból álló hármas kötést szedtük, amely 500 ezer forintra 1,6 millió forintos kasszát jelentett!

Nézd meg 'Paco05' többi szelóját is!

 

Másik törzsolvasónk és nagytétes játékosunk, 'Maniac' számára sem volt szomorú a hétvége, hiszen a wimbledoni torna pénteki napjára sikerült egy tökékéletes hármaskötést összeállítania, ami több, mint 120 000 profitot eredményezett a számára. Íme:

Nézd meg Maniac többi szelóját is!

 

Hétfő reggel aztán tényleg olyat láttunk, amit ritkán szoktunk, 'zsoltyy' nevű olvasónk ugyanis szépen megszedte magát a Brazília - Peru Copa América-döntővel.  A brazilok 3-1-es győzelmével végződő finálén a gólok száma és a perui szögletek hozták a pénzt a konyhára, szingliben és kettes kötésben egyszerre. Tényleg elképesztő tétekről és nyereményekről beszélünk, szóval emeljünk kalapunkat olvasónk előtt!

Nézd meg zsoltyy többi szelóját is!

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

 

bet365

 

megosztom