Wimbledon

Velük nyerhetsz a legtöbbet a wimbledoni torna második hetében

megosztom

Megnéztük, hogyan teljesítettek a Logibet legjobb tippmesteri a füves pályás Grand Slam-torna első hetén.

Elérkeztünk az első hét vasárnapjához Wimbledonban, így hagyományosan szünetet tartanak a játékosok, hogy feltöltődve érkezzenek a füves pályás torna második hetére. Az első hat nap sok érdekességet láthattunk, a logibetes tippmesterek pedig busás profittal láttak el bennünket. Lássuk, kik teljesítettek a legjobban.

A legjobb tippmesteri statisztikák a Wimbledon első hetében
Tippmester Szint Tippek száma Profit ROI
varin Master 43 +79.24 43.07%
MoneyMaker Senior 17 +10.88 14.14%

Az első etap egyértelmű "uralkodója" varin lett, aki szokásához híven elsősorban a nagy oddsokkal hódított. A legnagyobb profitot egyértelműen Djokovicsnak köszönhetjük, hiszen csak azzal, hogy Kudla és Kohlschreiber is játékot lopott tőle az első szettben, tisztán 56 egység jött. Ezen kívül a fiatal Gauff-fal is jött 18 egység, így az egy hét alatt begyűjtött közel 80 egység profit és 44%-os ROI bravúrosnak mondható.

Jól szerepel továbbá a Logibet másik rutinos rókája, MoneyMaker is, aki kevesebb tippel operál ugyan, de a profit így is biztató.

Ha úgy folytatódik a második hét, ahogyan a torna kezdődött, nagyon szép napok várnak még ránk. És persze ha ez nem lenne elég, a barátságos mérkőzések özöne még mindig tart, így Griezmann és Karlsson emelheti még tovább a július fényét.

Megéri tehát csatlakozni, mert a július eleje nem csak a strandolásé és a pihenésé, de a kaszálásé is a Logibeten. És az ár még mindig csak 19.99€ egyszer az ÖSSZES tippmesterre.

Csatlakozz a profi tippmesterekhez!

megosztom