Női foci

USA toronymagas esélyese a vb-döntőnek, de miben van az érték?

megosztom

Az Egyesült Államok válogatottja zsinórban harmadik fináléjára készül és az Eb-győztes Hollandia lesz az ellenfele.

Vasárnap késő délután világbajnokot avatnak női futballban, amikor is Lyonban USA és Hollandia legjobbjai mérkőznek meg a sportág legértékesebb trófeájáért. A párosítást nyugodt szívvel nevezhetjük álomdöntőnek, hiszen a vb-címvédő és az Eb-címvédő csap majd össze 17 órától.

{"headTitle":"USA (női)-Hollandia (női)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-07 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"USA","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/530823920","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/530823919","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/530823918","bookmaker":"23"}]}

Remek kis összecsapás van tehát kinézőben, amelyen reményeink szerint a sztártámadók viszik majd a prímet. Az USA veterán szélsője, Rapinoe kisebb izomsérülés miatt kihagyta az angolok elleni elődöntőt, de úgy néz ki a fináléra zöld utat kap az orvosi stábtól. Szolgálataira nagy szükség lehet, hiszen a tornán már öt találat fűződik a nevéhez, bár helyettese góllal vette ki részét a döntőbe jutásból. A szalagcímeket persze továbbra is Alex Morgan viszi, aki hat találatnál jár már és összességében 107-et vágott már a címeres mezben. 

USA[női]#usa-noi-usa#5

A hollandoknál a legfontosabb elem továbbra is Danielle van de Donk, aki az elődöntőben is masszívan kivette részét a sikerből. A svédek ellen lábujjsérülést szenvedő Lieke Martens is úgy néz ki, hogy lehetőséget kap a bizonyításra.

De Donk a sajtónak elmondta, hogy egyáltalán nem bánják, hogy abszolút underdogként kezelik őket.

Szerintem ez a lehető legjobb szerep, amiben lehetsz. Nem gondolnám, hogy túl jónak tartanak minket és ez az előnyünkre válhat.

 

Várható kezdők:

USA (4-3-3): Naeher; O'Hara, Dahlkemper, Sauerbrunn, Dunn; Mewis, Ertz, Lavelle; Heath, Morgan, Rapinoe

Hollandia(4-3-3): Van Veenendaal; Van Lunteren, Van der Gragt, Bloodworth, Van Dongen; Groenen, Van de Donk, Spitse; Beerensteyn, Miedema, Martens

Tudtad? Az USA lehet a történelem során a második válogatott, amely megvédi világbajnoki címét. Ez eddig csak a németeknek sikerült (2003, 2007).

A párosítás esélyese alapból is az USA lenne, de tekintve, hogy a hollandok egy nappal kevesebbet pihentek, ráadásul extra 30 perc is van a lábaikban, még egyértelműbbnek tűnik a képlet. Az 1.52-as nyitó odds szépen be is esett, már 1.4 körül jár, ami egy vb-döntőn valljuk be kicsit túlzásnak tűnik.

A mindkét csapat lő gólt ellenben szépen fizet, alapból dupla pénzt ér, de az amerikaiak győzelmével kiegészítve 3.44-szeres megtérülést hozhat. A hollandok annyira nem brillíroztak, mint finálébeli ellenfelük, de a kiemelkedő támadótehetségeiknek köszönhetően szerintünk nem hagyják üresen a lőlapot, így mi ezzel próbálkozunk.

{"headTitle":"USA (női)-Hollandia (női)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-07 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[]}
[2944479] 2019-07-07 17:00:00 USA[női] - Netherlands[női]x;
megosztom