Spanyol foci

Orosz fogadóiroda lett a Barcelona egyik főszponzora

  • ivan
megosztom

Ötéves kiemelt szponzori szerződést kötött a Barcelona az 1xbet fogadóirodával.

Nagyobb volumenű szponzori megállapodást jelentett be a Barcelona és az orosz bukméker, amelynek értelmében az 1Xbet fogadóiroda 2024 június 30-ig kiemelt globális partnere lesz a katalán klubnak.

A Barcelona az üzlet kapcsán kiemelte, hogy a klub 'a lehető legjobb partnereket keresi a különböző területeken, hogy ezzel is elősegítse vezető pozícióját, nemcsak a pályán, hanem a szponzorációk és a marketing terén is".

Josep Pont, a katalán klub vezetőségi tagja és kereskedelmi főnöke hozzátette:

Meggyőződésünk, hogy ez az üzlet az 1xBet-rel segít nekünk abban, hogy tovább növekedjünk. Ez az üzlet konszolidálja a globális terjeszkedési stratégiánkat, és biztosak vagyunk abban, hogy segíteni fog nekünk a sport és a Barça-rajongók összekapcsolására a világ minden táján".

Nem a Barcelona az egyetlen és első klub, amelyet az 1Xbet szponzorálni fog, hiszen korábban a Tottenham Hotspur és az olasz Serie A is együttműködései szerződést kötött a bukmékerrel.

Az orosz játékszervező szóvivője érthetően elégedetten beszélt a katalánokkal megkötött szerződésről. "Nagyon elégedettek vagyunk, hogy a világ egyik legjobb klubjával sikerült egyezségre jutnunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az 1XBet-nek tud valamit nyújtani a szurkolóknak. A várakozásaink szerint az együttműködés két világmárka jövedelmező kapcsolata lesz. A Barcelona szlogenje, hogy >több, mint egy klub<, és reméljük, hogy 5 év múlva a szurkolók rájönnek, hogy az 1XBet több, mint egy bukméker".

A spanyol bajnokság 2019/20-as kiírása augusztus 16-én veszi kezdetét, a fogadóirodáknál pedig a címvédő Barcelona a pontvadászat első számú esélyese, a Real Madrid és az Atlético Madrid előtt.

{"headTitle":"Ki nyeri ? - La Liga 2019/20","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Valencia","odds":"36","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}

 

megosztom