Átigazolás

Igen jó pénzt kereshetünk Pogbával az eltérő oddsoknak köszönhetően

megosztom

Ha a világbajnok középpályás nem mozdul az Old Traffordról, több, mint kétszeres pénz üti a markunkat.

Az elmúlt hetekben többször is olvashattunk arról, hogy Paul Pogba, a Manchester United klasszisa távozna az Old Traffordról és vagy Torinóba vagy Madridba költözhet. Véleményünk szerint viszont meglepő húzás lenne, ha Solskjaer első évében a világbajnok játékos elhagyná a Unitedet.

Mourinho már nem akadály - Fotó: TalkSport

A     2.20-as szorzójában már csak azért is vaskos érték van, mert ugyanez az opció az Unibeten csupán 1.50. Körbenézve több angol bukmékernél, szinte mindenhol az a legesélyesebb kimenetel, hogy a 26 éves játékos marad a Unitednél, ám a Beten esélyesebb, hogy a Realban köt ki.

Pogba számára minden bizonnyal nagy megtiszteltetés lenne Zidane kezei alatt játszani, a revitalizáció jegyében pedig szüksége is van Zizounak olyan sztárokra, mint Pogba. A Blancók állítólag Gareth Bale-t is bedobnák az üzletbe, akiért már évek óta ácsingózik a MU, így lehet, hogy végül a kereslet és a kínálat találkozik.

Fogadási szempontból két út mutatkozik előttünk: vagy megfogadjuk, hogy Pogba marad az Old Traffordon vagy tétjeinket egyenlő mértékben elhelyezve, szinte biztos 10%-os profitot érhetünk el, ha megfogadjuk a MU-t a Bet365-nél, a Real Madridot pedig az Unibetnél.

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz Pogba szeptember elején?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom