Bulvár

Bukott fogadásai miatt halálosan fenyegetett sportolókat, súlyos büntetés vár rá

Egy húszas éveiben járó amerikai sportfogadó életre szóló leckét kapott, miután kissé elvesztette a fejét.

fotó: Casino.org

Egy közelmúltban történt esettel egyértelműen példát szeretnének statuálni az amerikai hatóságok. Bizonyos Addison Choi nevezetű úriember ugyanis finoman szólva kissé elvesztette a fejét, miután sorra bukta el a nagy lóvékat sportfogadáson. Nem csak a saját pénzét, hanem gyakran a családjától, vagy a barátaitól kölcsönként pénzt tette kockára, ám mindig bukás lett a sztori vége.

A folyamatos veszteségeket nem igazán tudta helyén kezelni és 2017 második felében elkezdte Instagramon fenyegetni azokat a sportolókat, akikre fogadásai elhelyezte. Nem egyszer fordult elő, hogy már meccs közben elszakadt nála a cérna, ráadásul az érintettek családjait sem kímélte.

Choi 2017-ben például egy ilyen üzenetet küldött ki egyiküknek:

Megöllek téged is és az egész családodat, és kib…ttul felakasztom a hullátokat egy fára te hülye, undorító féreg…

és "Levadászlak és kib…tul élve megnyúzlak, de idióta kib…t.” Aztán még hozzátette "Remélem, hogy kib…tul megdöglesz, te hülye majom…”

Choi nem volt válogatós a célpontokat illetően – szinte minden sportág képviselője megtalálható közöttük, így focisták, kosarasok, baseballosok, hokisok és teniszezők is. Még a sportolók rokonainak, barátainak is küldött üzeneteket. Az egyikük barátnőjét megfenyegette, hogy "Kib…tul kinyírlak, de idióta k..va…”

A vádirat szerint legalább 45 sportolónak írt hasonlóakat a 23 éves fiatalember, aki nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő időszakot börtönben tölti majd. A várható két év körüli letöltendőn kívül Choi-nak 250.000 dolláros bírságot is fizetnie kell, ami túlzásnak tűnhet ugyan, de a hatóságok minden bizonnyal példát akarnak statuálni a vádlottal.