Sportfogadás

Három hosszútávú fogadás, amik júliusban szép kasszát hozhatnak

  • Cesc18
megosztom

Kezdődik a Tour de France, mi pedig három magasabb oddsot néztünk ki.

Szombaton Brüsszelben elrajtol a 106. Tour de France, amelynek mostani kiírása különösen parádés versenyt ígér. Az idei útvonalban ugyanis minimális az időfutam, hegyekből viszont annál több lesz. Chris Froome kidőlésével ráadásul nem beszélhetünk topfavorit versenyzőről, legalább 7-8 olyan kerekes van a mezőnyben, akik eséllyel pályáznak a sárga trikóra. 

Fuglsang a Tour egyik favoritja. - Fotó: Twitter

Az egyik ilyen az a Jakob Fuglsang, aki pályafutása legeredményesebb tavaszán van túl. A 34 éves dán kerekes döbbenetesen erős formát mutatott az Ardenneki Klasszikusokon, majd a májusi edzőtábor után megnyerte a Tour főpróbáját, a Critérium du Dauphiné-t.

Nehéz elképzelni ennél tökéletesebb első félévet, ugyanakkor mégis akadnak vele kapcsolatban kérdőjelek.

Eddig ugyanis nem brillírozott a három heteseken, karrierje alatt mindössze egy top 10-es eredménye van. Továbbá kérdés, hogy tud-e még egy csúcsformát időzíteni. Ha igen, akkor egyértelműen a sárga trikó egyik favoritja, hiszen jól bírja a hegyeket és egy bombaerős csapat veszi körül.

Fuglsang végső sikere 6.50-szeres pénzzel kecsegtet, mi azonban óvatosabb duhajok leszünk és csak a dobogóra húzzuk be, hiszen még az is 2.62-szeres kasszát jelent. 

{"headTitle":"Tour de France 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-06 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első 3-ban végez: Jakob Fuglsang","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha már sárga trikó, a bet365-nél arra is köthetünk fogadást, hogy 4.5-nél több vagy kevesebb versenyző húzhatja majd magára a három hét során. Az elmúlt években leginkább a 4 volt a nyerőszám, viszont idén olyan az útvonal, hogy akár 5-6 versenyző is megkaparinthatja a sárgát.

Csak az első héten lesz sprint, csapatidőfutam és hegyi befutó, így már a Tour elején többször gazdát cserélhet a trikó. A második héten az egyéni időfutam is hozhat változást az összetettben, mint ahogyan az utolsó héten az Alpokban való csatározás is. És akkor még a hazaérő szökésekről nem is ejtettünk szót. 

Dupla pénzért érdemes lehet megrizikózni, hogy legalább 6 különböző versenyző magára öltheti majd a sárga trikót. 

{"headTitle":"Tour de France 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-06 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A sárga trikót viselő versenyzők száma: 5.5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Nem csak az összetett elsőségért, hanem a "Hegyek királya" címért is komoly harc várható. Tavaly Julian Alaphilippe nyerte a pöttyös trikót és a francia idén is ezzel a céllal vág neki a Tournak, no meg persze legalább egy szakaszgyőzelmet is szeretne bezsebelni. Gyakori vendége lesz tehát a szökevény csoportoknak és ha olyan formát mutat, mint a tavalyi versenyen, akkor nehéz elképzelni, hogy ne az övé legyen a pöttyös.

Legnagyobb kihívója Warren Barguil lesz, aki 2016-ban és 2017-ben vitte el a pöttyöst, míg egy éve második lett. Barguil kifejezetten jól hangolt a Tourra, de Alaphilippe okosabb és erősebb nála, így mi a "Hegyek királya" címet egyértelműen a Quick Step ászának adjuk. 

{"headTitle":"Tour de France 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-06 11:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hegyek királya: Julian Alaphilippe","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom